Σύνδεση Προσφορές Σύνθετη αναζήτηση Επικοινωνία
2109719150
Καλάθι αγορών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ » ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ » Βιβλια » XRIS.0007

Το μπάσκετ πέρα από τα βασικά και τα συστήματαISBN: 978-960-8183-33-9

Κωδικός Skalidis-Sport: XRIS.0007

Τιμή: 21,90€

Μεταφορικά από 3,50€. Λεπτομέρειες...

Κατασκευαστής: Εκδόσεις Χριστοδουλίδη

Εκδόσεις Χριστοδουλίδη

Άλλα προϊόντα από την εταιρία Εκδόσεις Χριστοδουλίδη

Γράψτε μια νέα κριτική

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος.


Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Θέλετε να κάνετε την προπόνησή σας πιο ενδιαφέρουσα, πιο διασκεδαστική και πιο αποδοτική; Μπορείτε να φανταστείτε έναν αγώνα μπάσκετ με δύο μπάλες; Έναν αγώνα όπου οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν σε όποιο καλάθι θέλουν; Ένα αγώνα baseball στο γήπεδο του μπάσκετ στον οποίο οι αθλητές εξασκούν δεξιότητες του μπάσκετ; Πώς θα αλλάξετε ένα παιχνίδι "μονό" για να εξασκηθεί η περιφερειακή όραση των παικτών και η ετοιμότητά τους για μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση; Πώς θα εξασκήσετε τη δεξιότητα των παικτών να αντιδρούν σωστά και γρήγορα σε απρόσμενες καταστάσεις στον αγώνα;

Οι συγγραφείς παρουσιάζουν 50 παιχνίδια με τα οποία εξασκούνται βασικές και σύνθετες δεξιότητες του μπάσκετ. Τα παιχνίδια είναι πολύ διασκεδαστικά και θα δώσουν ζωντάνια στην προπόνηση και στη διδασκαλία του μπάσκετ. Ταυτόχρονα, όμως, εξασκούν συγκεκριμένες και πολύ σημαντικές δεξιότητες του μπάσκετ. Τα παιχνίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα: από ακαδημίες μπάσκετ και ερασιτέχνες μέχρι επαγγελματίες αθλητές.

Στο βιβλίο, επίσης, περιγράφεται ένα μοντέλο πέντε σταδίων ανάπτυξης του καλαθοσφαιριστή και οι δεξιότητες που πρέπει να αναπτυχθούν σε κάθε στάδιο, από τις πιο απλές ως τις πιο σύνθετες όπως η προσαρμογή στην ομάδα και η λήψη σωστών αποφάσεων στον αγώνα. Κάθε ένα από τα 50 παιχνίδια αντιστοιχεί σε ένα στάδιο και στοχεύει στην ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων.

Ειδικά προσαρμοσμένα παιχνίδια προτείνονται για την ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων όπως, η σωστή εκτίμηση των φάσεων και η ανάπτυξη σωστών πρωτοβουλιών. Για πρώτη φορά στην μπασκετική βιβλιογραφία παρουσιάζονται ασκήσεις που στοχεύουν ειδικά στην εξάσκηση των δεξιοτήτων αυτών.

Το βιβλίο αυτό προσθέτει μία νέα διάσταση στη διδασκαλία του μπάσκετ. Aπευθύνεται σε διδάσκοντες της καλαθοσφαίριση και προπονητές κάθε επιπέδου, οι οποίοι θέλουν να εμπλουτίσουν τη σχετική με την καλαθοσφαίριση γνώση και τα μαθήματα τους με μια διαφορετική προσέγγιση. Χρησιμοποιήστε το για να δώσετε μεγαλύτερη ποικιλία στην προπόνησή σας, να την κάνετε πιο στοχευμένη και πιο ελκυστική.

Συγγραφείς: Μάριος Γούδας, Ευθύμιος Κιουμουρτζόγλου
ISBN: 978-960-8183-33-9
Σελίδες: 158
Γλώσσα: Ελληνικά
Εκδόθηκε: 2003
Εξώφυλλο: Μαλακό
Τιμή εκδότη: 27.39€ (Κερδίζετε 5.49€ - 20%)ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Γυναικείο αθλητικό παπούτσι Asics Gel Zaraca GS (C635N-4249)

Γυναικείο αθλητικό παπούτσι Asics Gel Zaraca GS (C635N-4249)
64,00€ 55,00€

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝVerified by VISA


MasterCard SecureCodeΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΕνημερώστε κάποιον φίλο σας γι'αυτό το βιβλίο.