Τα γάντια Muay Thai της Everlast είναι φτιαγμένα από πολύ ποιοτικό PU για περισσότερη αντοχή αλλά και καλύτερη αίσθηση στο χέρι!

Είναι ειδικά σχεδιασμένα για Muay Thai και Kick Boxing χάρη στο σχήμα τους.

Επιπλέον, τα γάντια Muay Thai Everlast έχουν ειδικό εσωτερικό Foam υλικό που προστατεύει άριστα το χέρι και είναι προφορμαρισμένο ώστε να δίνει ευκολότερα το σχήμα της γροθιάς και δεν σε κουράζει κατά τη προπόνηση.

Προστασία του αντίχειρα με το σύστημα ''THUMB-LOK''. Τα γάντια προσαρμόζονται στο σχήμα της γροθιάς για την απόλυτη τεχνική χτυπήματος. Έχουν ειδική επένδυση κατά των μικροβίων.
Ενδεικτικό κόστος μεταφορικών :€1.50 (+ 2 Ευρώ εάν επιλέξετε Αντικαταβολή)
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας, εκτός και αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.

ΣχετικάΠροϊόντα