Τα γάντια πυγμαχίας της LEONE αποτελούν εγγύηση στον χώρο τον πολεμικών τεχνών καθώς η Ιταλική εταιρεία βρίσκεται στο προσκήνιο απο το 1947 ! Κατάλληλα για προπόνηση πυγμαχίας - Kick Boxing - Muay Thai .   Χαρακτηριστικά  - Κατασκευασμένα σύμφωνα με της οδηγίες και τα υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της Ιταλικής ομοσπονδίας LEGA PRO BOXE.  - Κατασκευασμένα απο δέρμα Bufalo. - Ιδανικά ακόμα και για τις πιο απαιτητικές προπονήσεις σας. - Διαθέτει γέμιση πολλαπλών στρώσεων απο αφρώδες υλικό που περιέχει και Gel για καλύτερη απορρόφηση κραδασμών. - Φαρδύ δέσιμο Velcro στον καρπό για καλύτερο κράτημα. - Ο αντίχειρας είναι ραμμένος με το υπόλοιπο γάντι για την αποφυγή τραυματισμών.    

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας, εκτός και αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.

ΣχετικάΠροϊόντα