Επαγγελματικά γάντια αγώνων Adidas TACTIC PRO κατάληλα και για επαγκελματικού επιπέδου προπόνηση. Χαρακτηριστικά Με καινοτομία PU3G INNOVATION. Το PU3G είναι ένα υλικό που φαίνεται έχει την αίσθηση και αποδίδει όπως το δέρμα. Εξαιρετικά ισχυρό το 3G μπορεί  να απορροφάει την διαπνοή του σώματος και τον ιδρώτα είναι εύπλαστο και αδιαπέραστο στο ράγισμα.Μοναδική υποστήριξη του καρπού με προστατευτικό υλικό POLYMAX και velcro.Με τεχνολογία I-PROTECH+ η οποία είνα αποκλειστική τεχνολογία της ADIDAS. Χρησιμοποιώντας διπλούς αεραγωγούς με υποστήριξη ελαστικών φραγμών προσφέρει μέγιστη απορρόφηση των κραδασμών αποτρέποντας κάθε πιθανότητα τραυματισμού.Τεχνολογία CLIMACOOL   που παρέχει τα κατάλληλα υλικά και ρυθμίζει την θερμοκρασία και την διαπνοή χάρη στα ιδιαίτερα αποδοτικά υλικά που βελτιστοποιούν την απόδοση.
Διπλό ελαστικό δέσιμο velcro.
Χρώμα: Μαύρο/κίτρινο. Περιέχει ακόμα Μπάντάζ σε χρώμα Μαύρο για δέσιμο με μία κίνηση.    

Ενδεικτικό κόστος μεταφορικών :€1.50 (+ 2 Ευρώ εάν επιλέξετε Αντικαταβολή)
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας, εκτός και αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων,

ΣχετικάΠροϊόντα