Γάντια προπόνησης Everlast Moulded Foam Άνετα γάντια προπόνησης μποξ kick boxing πολεμικών τεχνών με πυκνό απορροφητικό αφρό και λουράκι καρπού για δέσιμο.  Κατασκευασμένα από υλικά τεχνολογίας EverFRESH που προφυλάσουν ενάντια στις οσμές και τα μικρόβια. Πυκνός απορροφητικός αφρός κρατάει τα χέρια προστατευμένα και βοηθάει στη σωστή τοποθέτηση της γροθιάς. Η τεχνολογία THUMBLOK κρατάει τον αντίχειρα και τη γροθιά τοποθετημένα σωστά για αποφυγή τραυματισμών. Υλικό "ERGOFoam". Είναι εύπλαστο μοναδικό αφρολέξ που κρατάει τα χέρια προστατευμένα και διασφαλίζει στη σωστή τοποθέτηση της γροθιάς. Χρώματα: Mαύρο/κόκκινο.

Ενδεικτικό κόστος μεταφορικών :€1.50 (+ 2 Ευρώ εάν επιλέξετε Αντικαταβολή)
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας, εκτός και αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.

ΣχετικάΠροϊόντα