Είναι ένα καγιάκ "sit on". Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά μπορούν να ανεβαίνουν εύκολα πάνω και να αρχίσουν να κωπηλατούν, ακόμα και στην περίπτωση που είναι ήδη μέσα στη θάλασσα. Σύντομα αποκτάνε αυτοπεποίθηση και αγαπάνε την ανεξαρτησία του δικούς τους "σκάφους".  Τα πολύχρωμα κουπιά του θα κάνουν το παιχνίδι των παιδιών σας ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Στο πίσω μέρος του υπάρχει χώρος για να τοποθετούνται αντικείμενα για εύκολη πρόσβαση και γρήγορη χρήση.  

Οι πλαστικές λαβές αλλά και οι επιπλέον χυτές λαβές και το μέγεθός του βοηθούν στην γρήγορη μεταφορά του και εύκολη αποθήκευση. Κατασκευασμένο από πλαστικό LLDPE και φίλτρα UV με την μέθοδο "rotomolding" (Καλούπωμα με περιστροφική κίνηση). Ο συνδυασμός αυτός έχει μεγαλύτερη αντοχή στον εφελκυσμό από οποιοδήποτε άλλο πολυαιθυλένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή θραύσης και μεγαλύτερη αντοχή σε περιβαλλοντικές συνθήκες όπως και ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και συνθήκες θάλασσας

Διαστάσεις: Μήκος : 1.80m Πλάτος : 0.68m Ύψος : 0.23m Βάρος : 15kg
Ωφέλιμο βάρος : 80kg

Στην τιμή περιλαμβάνονται: 

  • Διπλό Διαιρούμενο Χρωματιστό Κουπί αλουμινίου με δυνατότητα ρύθμισης τριών θέσεων.
  • Χειρολαβές
  • Χυτές λαβες
  • Καλύπτονται απο γραπτή εγγύηση
  • Εχουν Serial Number
  • Πιστοποίηση Ευρωπαικης Ένωσης CE

Κατηγορία πλωτούΚανό Kayak
Χωρητικότητα πλωτού1ος Ατόμου
Φουσκωτά-Σταθερού σχήματοςΣταθερού σχήματος
Τύπος Kanoe-KayakTouring
Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παραλαβή γίνεται στο τοπικό κατάστημα της Μεταφορικής Εταιρείας.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.

ΣχετικάΠροϊόντα