Η λειτουργική της σχεδίαση παρέχει άνετη συμπίεση και θεραπευτική ζεστασιά για τραυματισμένα γόνατα.Το ενισχυμένο μαξιλάρι που περιβάλει την επιγονατίδα αποτρέπει την μετατόπιση της και την κρατά σταθερή και ασφαλή.Τ μοναδικό σύστημα στερέωσης για βέλτιστη προσαρμογή και οι  πλαϊνές μπανέλες ενισχύουν το τραυματισμένο η αδύναμο σύστημα του γονάτου και ειδικά τους πλάγιους συνδέσμους.Τέλος Οι 2 ανάστροφες δέστρες επιτρέπουν την ρύθμιση για μέγιστη συμπίεση όταν χρειάζεται.
Μετρήστε την περίμετρο του γονάτου σας και επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος. small  (33-37)cm medium  (37-41)cm Large  (41-45)cm XLarge  (45-51)cm XXLarge  (51-56)cm.

Ενδεικτικό κόστος μεταφορικών :€2.00 (+ 2 Ευρώ εάν επιλέξετε Αντικαταβολή)
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως έξι εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας, εκτός και αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.