WaterRower

 

Αναγνωρισμένη για την παραγωγή των αγνότερων, περισσότερο ρεαλιστικών προσομοιωτών κωπηλασίας στο νερό, η WaterRower είναι αφιερωμένη στη χειροποίητη κατασκευή κωπηλατικών μηχανών άριστης ποιότητας και σχεδιασμού από το 1988.Με ένα δίκτυο γραφείων σε όλο τον κόσμο, η WaterRower έχει γίνει μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία. Είμαστε υπερήφανοι για την υποστήριξη των πελατών μας σε μία ολόκληρη ζωή κωπηλασίας. Η WaterRower παράγει με υπερηφάνεια στις ΗΠΑ. Η πλήρης σειρά ξύλινων μοντέλων μας προέρχονται από τα δάση βιώσιμης διαχείρισης των Απαλαχίων Ορέων.

WaterRower Classic S4

Η κωπηλατική μηχανή WaterRower Classic είναι χειροποίητα κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο καρυδιάς και φινιρισμένη με δανέζικο βερνίκι.Το ξύλο είναι ένα εξαίρετο υλικό για αυτή τη χρήση λόγω της ικανότητάς του να απορροφά τον ήχο και τη δόνηση ενισχύοντας την ομαλή, ήσυχη λειτουργία της WaterRower. Η Classic, όπως και όλες οι WaterRower, περιλαμβάνει την πατενταρισμένη τεχνολογία WaterFlyWheel, που είναι ασυναγώνιστη στη μίμηση της αντίστασης που βιώνετε στην κωπηλασία σε νερό. Το ξύλο καρυδιάς , όπως όλα τα ξύλα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των WaterRower, είναι από ξυλεία υψηλών προδιαγραφών με απίστευτη διάρκεια ζωής και διαστασιακή σταθερότητα. Η WaterRower είναι δεσμευμένη προς το περιβάλλον και η μόνη πηγή ξυλείας είναι η συγκομιδή από δάση βιώσιμης διαχείρισης, όπου η ανάπτυξη υπερβαίνει την αποξήλωση κατά 229%.

Περιλαμβάνει Μόνιτορ S4


Περιλαμβάνει επιπλέον: DVD για Προπόνηση στο Σπίτι, Εγχειρίδιο Χρήσης, Αντλία Σιφονιού, Ταμπλέτες Καθαρισμού Νερού, Κλειδί Allen

Το Αυθεντικό

Η WaterRower εφευρέθηκε το 1988 από τον John Duke. Ο Αμερικανός κωπηλάτης ανέπτυξε την εύκολη λειτουργία της κωπηλατικής μηχανής και τον διαχρονικό σχεδιασμό από μία βασική ιδέα, ότι η προπόνηση στην ξηρά πρέπει να προσομοιώνει τις συνθήκες στο νερό όσο πιο πιστά γίνεται.

Ξεχωριστός Σχεδιασμός

Διαχρονική έλξη και πρεστίζ:

Η κωπηλατική μηχανή WaterRowerκέρδισε το Βραβείο PlusX για τον μοναδικό της σχεδιασμό και ήταν επίσης το μόνο κομμάτι αθλητικού εξοπλισμού ως έκθεμα στο Μουσείο Σχεδιασμού του Λονδίνου.

Λογισμικό Κωπηλασίας

Συνδεθείτε, χωρίς χρέωση με το We-Rowκαι ανταγωνιστείτε με άλλους κατόχους WaterRower. Ή, εάν το προτιμάτε, ρυθμίστε τη δική σας ιδιωτική προπόνηση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο We-Row και να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή, ενώ σας επιτρέπει να χαρτογραφήσετε την πρόοδό σας και να τη μοιραστείτε με άλλους χρήστες.Εξοπλισμός Γυμναστικής με τον οποίο μπορείτε να ζήσετε

Απαλή, σιωπηλή, στιλάτη και αποθηκεύσιμη, η WaterRower προσφέρει μία ασυναγώνιστη εκγύμναση όλου του σώματος. Η ευρεία επιλογή μοντέλων της WaterRower προσφέρει στιλ για να ταιριάξει σε κάθε περιβάλλον, από το σαλόνι μέχρι το γυμναστήριο. Καθώς αποθηκεύεται εύκολα όρθια όταν δε χρησιμοποιείται, η WaterRower μπορεί να μετακινηθεί και να αποθηκευτεί με ευκολία.

Το απόλυτο Cross-Trainer

Η WaterRower εξασκεί όλες τις μείζονες ομάδες μυών ομοιόμορφα, κάνοντας την την πιο αποτελεσματική διαθέσιμη αεροβική άσκηση. Η WaterRower είναι ομαλή, ακόμη και η κίνηση είναι ανώτερη λόγω της φυσικής απομίμησης της κωπηλασίας σε νερό, καθώς περιορίζει τη δυσάρεστη μηχανική κόπωση που σχετίζεται με τις παραδοσιακές μηχανές κωπηλασίας. Άλλα συνηθισμένα μηχανήματα αεροβικής άσκησης, όπως οι διάδρομοι, τα ποδήλατα και τα ελλειπτικά ενεργοποιούν αρκετά λιγότερη μυϊκή μάζα, καίνε λιγότερες θερμίδες και παράγουν λιγότερο όφελος άσκησης.

 • Κάψτε πάνω από 1000 θερμίδες ανά ώρα
 • Δουλέψτε με το 84% της μυϊκής σας μάζας
 • Στοχεύστε τους μύες του κορμού και ενδυναμώστε τη στάση σώματος, βοηθώντας στη μείωση των πόνων πλάτης
 • Δουλέψτε τις κλειδώσεις με μία πλήρη εμβέλεια κίνησης, βελτιώνοντας την υγεία των κλειδώσεων και την ευλυγισία.
 • Καθιστοί, χωρίς βάρος φορτίου και χαμηλής έντασης. Η κωπηλασία αποδιώχνει την ένταση στις εύκολα τραυματιζόμενες κλειδώσεις των αστραγάλων, των γονάτων και των γοφών

WaterRower - Τροφοδοτείται από εσάς

Η WaterRower έχει σχεδιαστεί για να προσομοιώνει την απαλή ρευστή φύση ενός σκάφους που γλιστρά στο ποτάμι. Μία άσκηση πραγματικά ελεγχόμενη από εσάς, η κωπηλασία είναι ιδανική για κάθε χρήστη, από έναν Ολυμπιακό αθλητή μέχρι αυτούς που αναζητούν μία ικανοποιητική προσωπική προπόνηση. Κατάλληλη για κάθε ηλικία, φύλο ή επίπεδο σωματικής υγείας. Συνδυάζοντας τον έλεγχο, τη δύναμη και την αντοχή σε μία ολοκληρωμένη άσκηση, η κωπηλασία καίει λίπος και ενδυναμώνει το καρδιαγγειακό σας σύστημα χωρίς επιβλαβείς επιπτώσεις ή επιφόρτωση των κλειδώσεών σας. Η WaterRower σας προσφέρει μία ασυναγώνιστη αεροβική και μυϊκή προπόνηση!

Ξεχωριστό λόγω του Ποιοτικού Σχεδιασμού

Κατασκευασμένη από υλικά άριστης ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης και της επιλεγμένης ξυλείας από τα αναπληρούμενα αμερικανικά δάση.

Περιφραγμένη και σφραγισμένη δεξαμενή νερού κατασκευασμένη από πολυάνθρακα αντοχής.

Το μοναδικό WaterFlywheel προσομοιώνει σιωπηλά τη δυναμική ενός κινούμενου σκάφους. 

Τα μαξιλαράκια πελμάτων QuickAdjustκαλύπτουν μία μεγάλη ποικιλία χρηστών.  

Η εργονομική λαβή είναι καλυμμένη με αφρολέξ και ανατομικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει στη φυσική λαβή του χεριού σας.               

.

Οι βολικοί τροχίσκοι ενισχύουν τη μεταφορά και την ευκολία αποθήκευσης.

Το κάθισμα με επένδυση αντοχής προσφέρει άνεση και το μοναδικό μας μοντέλο με διπλή ράγα προσφέρει επιπλέον ομαλότητα και σταθερότητα. 

Τα μαλακά πλαστικά υποστηρίγματα προλαμβάνουν την ολίσθηση και τη φθορά του δαπέδου σας. 

Όλα τα μόνιτορ έχουν σχεδιαστεί για έκολη χρήση και το Μόνιτορ S4 είναι συμβατό με μία σειρά εφαρμογών λογισμικού. 

WaterFlywheel – Άπειρα επίπεδα αντίστασης

Το μοναδικό WaterFlywheel της WaterRower έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει τις ακριβείς φυσικές δυνάμεις ενός κινούμενου σκάφους. Ο σιγουρότερος τρόπος να μιμηθείτε τα σωματικά πλεονεκτήματα και την αισθητική ευχαρίστηση της κωπηλασίας. Πολλές κωπηλατικές μηχανές μιμούνται την κίνηση της κωπηλασίας, αλλά το κάνουν μηχανικά και συχνά στερούνται των φυσικών δυνάμεων που αντιμετωπίζονται σε ένα σκάφος. Η ομοιόμορφη μάζα του WaterFlyWheel προσφέρει μία αυθεντική αντίσταση μέσω όλης της κίνησης, κατανέμοντας τον φόρτο ισόποσα σε όλες τις μυϊκές ομάδες. Επειδή το νερό είναι 800 φορές πυκνότερο από τον αέρα, δεν υπάρχει ανάγκη περιορισμού. Η αντίσταση της WaterRower καθορίζεται από εσάς και ποικίλει σύμφωνα με τον «Νόμο των Κυβικών». Ο διπλασιασμός της ταχύτητας απαιτεί μία οκταπλή αύξηση στην ενέργεια και την προσπάθεια. Η αντίσταση είναι επομένως άπειρη και απείρως μεταβλητή.

Τα πλεονεκτήματα της WaterRower

Μία Επένδυση Ζωής – Η WaterRower, σε κάθε εκδοχή της, έχει κατασκευαστεί για μία ολόκληρη ζωή, κάνοντας το την ιδανική επένδυση για την υγεία σας.

 • Μοναδική Αντίσταση του WaterFlywheel – Απείρως μεταβλητή, απαλή και φυσική, η αντίσταση της WaterRower καθορίζεται από εσάς και άρα είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε χρήστη.
 • Βραβευμένος Σχεδιασμός – Η WaterRower έχει κερδίσει τους επαίνους της βιομηχανίας για το σχεδιασμό της και έχει προσφερθεί ως έκθεμα στο Μουσείο Σχεδιασμού του Λονδίνου.
 • Ήρεμα Σιωπηλό – Η WaterRower είναι σχεδιασμένη για να μην είναι επεμβατική, αλλά να είναι σαφώς πιο ήσυχη από τις κωπηλατικές μηχανές με αντίσταση αέρα, από τους μηχανικούς διαδρόμους και από άλλον εξοπλισμό cardio.
 • Ελάχιστος Χώρος – Η WaterRower έχει εκπληκτικά συμπαγές ίχνος και αποθηκεύεται εύκολα όρθια όταν δε χρησιμοποιείται.
 • Χαμηλής Συντήρησης – Σε αντίθεση με τις καθοδηγούμενες από αλυσίδες κωπηλατικές μηχανές αέρα, δεν υπάρχει λόγος να λαδώσετε τις αλυσίδες ή να καθαρίσετε τις οπές. Κάθε WaterRower έρχεται με υποστήριξη εγγύησης εργοστασίου.
 • Χωρίς Τρέχοντα Έξοδα – Δεν απαιτείται παροχή εξωτερικού ρεύματος, μπορείτε να γυμναστείτε οπουδήποτε επιθυμείτε.
 • Ηθικά Παραγόμενη – Χειροποίητα κατασκευασμένη στις ΗΠΑ από Απαλάχια Δάση βιώσιμης διαχείρισης.
 • Μόνιτορ Απόδοσης – Σχεδιασμένη για εύκολη χρήση με λειτουργία QuickStart, ενώ προσφέρει μία γκάμα πλούσια σε λειτουργίες προηγμένων επιλογών για χρήστες που επιθυμούν περαιτέρω πληροφορίες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις / Βάρος

Μήκος: 209 cm  (82.25")
Πλάτος: 57 cm  (22.25")
Ύψος: 51 cm  (20")
Βάρος: 30.5 kg  (67.2 lb)
Ύψος Καθίσματος: 31.0 cm  (12.2")
Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 150 kg  (330.7 lb)
Μέγιστη Ποσότητα Γέμισης Νερού: 20 lt  (21.1 qt)

Τεχνικές Λεπτομέρειες

# ραγών: 2
# πακέτων: 2
Μόνιτορ: S4-Performance Monitor με USB
Υλικά: ξύλο (σκούρο καφέ)
Συμβατό με We-Row: ναι
Συμβατό με υποδοχή laptop: ναι
Συμβατό με αντάπτορα HiRise: ναι
Συμβατό με ένδειξη καρδιακών παλμών: ναι
Κάλυμμα: Συμβατό

Εγγύηση
2 Έτη στα Μέρη
5 Έτη στο Πλαίσιο

  

Μέγιστο βάρος ασκούμενου150
ΑναδίπλωσηΜε Αναδίπλωση
Εγγύηση2 έτη
Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παραλαβή γίνεται στο τοπικό κατάστημα της Μεταφορικής Εταιρείας.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.