Το Μονόζυγο αυτό ανεβάζει τον πήχη στις ασκήσεις του άνω σώματος. Μετατρέπει οποιαδήποτε πόρτα στο δικό σας προσωπικό γυμναστήριο σε δευτερόλεπτα. Δεν απαιτούνται τρυπάνια ή εργαλεία για να το τοποθετήσετε στην πόρτα σας επομένως δεν προκαλείται καμία ζημιά. Ενισχύει και τονώνει το στήθος τα χέρια τους ώμους την πλάτη τους κοιλιακούς και πολλά περισσότερα. Διαθέτει 3 διαφορετικές θέσεις λαβής - στενή κανονική και μεγάλη - έτσι μπορείτε να αλλάξετε τη θέση της άσκησης σας και την πίεση των μυών σας. Πρόκειται για ένα προϊόν γρήγορο και εύκολο στη συναρμολόγηση καθώς και μικρό σε μέγεθος για αποθήκευση.   Χαρακτηριστικά :
- Χρώμα: Μαύρο
- Υλικό: Χαλύβδινο με αφρώδεις λαβές
- Διαστάσεις: 94 x 35 x 24cm

 Διαστάσεις συσκευασίας:  51*8*20 (2 κιλά)  

Τύπος ΜονοζύγουΜονόζυγο Πόρτας/Διαδρόμου
Ενδεικτικό κόστος μεταφορικών :€3.50 (+ 2 Ευρώ εάν επιλέξετε Αντικαταβολή)
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως έξι εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας, εκτός και αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.

ΣχετικάΠροϊόντα