Η σειρά γυαλιών 100 cross-over της UVEX συνδυάζει την προστασία των ματιών με την μεγάλη ποικιλία επιλογών για διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Χαρακτηριστικά :- Φακοί τεχνολογίας :           + supravision : μοναδική νανοτεχνολογία της UVEX που παρέχει ιδιαίτερα ανθεκτικούς στη φθορά και ταυτόχρονα εξαιρετικά διαυγείς φακούς.            + variomatic : αυτόματη προσαρμογή του φακού. Από το απόλυτο σκοτάδι στο φως από τη σκιά στον ήλιο στο πιο περίεργο καιρό όπου κι αν είστε σε 25 δευτερόλεπτα οι φακοί προσαρμόζονται στις συνθήκες φωτισμού. Αυτόματα και αποτελεσματικά.- Η μαλακή ενίσχυση στην περιοχή των αυτιών (soft earpieces) και της μύτης (soft nose pads) παρέχει άνετη και ασφαλή εφαρμογή. - Ρυθμιζόμενα μαλακά επιρρήνια μύτης και βραχίωνες αυτιών - Άμεσος εξαερισμός των φακών μέσω οπών - Δυνατότητα πρόσθεσης φακών οράσεως - Αφαιρούμενη αντι-ιδρωτική προστατευτικη πατέντα στο άνω μέρος του γυαλιού  - Εύκολα στον καθαρισμό- 100% προστασία από UVAUVB και UVC ακτινοβολίες - Ευρύ πεδίο ορατότητας - Χρώμα Σκελετός: Μαύρο ματ Φακοί: Χωρίς χρωματισμό και με έντονο φως γκρι     Το όνομα της Γερμανικής εταιρείας UVEX προέρχεται από τις λέξεις ultraviolet excluded εννοώντας τον αποκλεισμό της επικίνδυνης για τα μάτια υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι προηγμένες τεχνολογίες προστασίας που χρησιμοποιούνται κατά την κακασκευή των γυαλιών σε συνδυασμό με τον αθλητικό αλλά εντυπωσιακό σχεδιασμό τους θα τραβήξουν κάθε βλέμμα.   ΠΡΟΣΟΧΗ  Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας.            
Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας, εκτός και αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.

ΣχετικάΠροϊόντα