Εστία (τέρμα) με στιλ με την εστία ποδοσφαίρου ultracool EXIT Maestro. Ποιος είπε ότι όλες οι εστίες πρέπει να είναι λευκές! Η EXIT Maestro συνδυάζει εξαιρετικά τον ανθεκτικό σχεδιασμό και την ακραία ποιότητα! Η εστία Maestro με τις διαστάσεις του 180 x 120 x 60 cm είναι η μεσαίου μεγέθους εστία ποδοσφαίρου στην ποικιλία των εστιών ποδοσφαίρου EXIT. Είναι ιδανική για να την τοποθετήσετε στον κήπο για διασκέδαση από μικρούς και μεγάλους! Λόγω του είναι μαύρο γαλβανισμένο και με ηλεκτροστατική βαφή πλαίσιο η εστία αυτή είναι λεία και κομψή! Λόγω της καινοτόμου κατασκευή της (πατέντα) αλλά και το υψηλής ποιότητας δίχτυ θα σας προσφέρει την τέλεια διασκέδαση! Χαλύβδινο πλαίσιο διαμέτρου / πάχος: Ø38 × 15 χιλιοστά.  Η Maestro EXIT είναι διαφορετική λόγω του στερεού και φιλικού προς το χρήστη σύστημα αγκίστρωσης της (πατέντα). Με αυτή την κατασκευή αγκίστρωσης η εστία μπορεί να στερεωθεί σταθερά στον κήπο αλλά μπορεί να μετακινηθεί εύκολα όταν χρειάζεται να κόψετε το γκαζόν σας χωρίς δυσκολία. Για να βελτιστοποιηθεί η διασκέδαση και να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο τις δεξιότητες σας στο ποδόσφαιρο ένας στόχος προπόνησης περιλαμβάνεται στο κουτί. Διαλέξτε ένα στόχο προετοιμαστείτε και σκοράρετε! 

Ενδεικτικό κόστος μεταφορικών :14 €
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι τρεις ή τέσσερις εργάσιμες ημέρες.
Η παραλαβή γίνεται στο τοπικό κατάστημα της Μεταφορικής Εταιρείας.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.

ΣχετικάΠροϊόντα