Το τραμπολίνο είναι για σχεδόν όλες τις ηλικίες και τις δυνατότητες προσφέρει μεγάλη διασκέδαση και είναι πολύ εύχρηστο. Αναφορά από τη NASA λέει ότι είναι η αποδοτικότερη και η πιο αποτελεσματική άσκηση "που επινοήθηκε για τον άνθρωπο" η αεροβική άσκηση σε ένα τραμπολίνο είναι τέλεια για την ανάπτυξη φυσικής κατάστασης και για  απώλεια βάρους. Μπορείτε να καψετε έως και 280 επιπλέον θερμίδες σε μια 30λεπτη άσκηση (ανάλογα με το βάρος και το επίπεδο άσκησής σας).
    Ο τέλειος εξοπλισμός για αεροβικές ασκήσεις Φορητό ιδανικό για υπαίθρια άσκηση για όλη την οικογένεια. Εύκολο στη συναρμολόγηση χωρίς απαίτηση πρόσθετων εργαλείων. Ιδανική καρδιαγγειακή άσκηση.      

ΔιαστάσειςΦ115x225cm
ΣκελετόςΦ25x1mm
ΠόδιαΦ25x15mm
Κάλυμμα015mm PVC
Ελατήρια3mm
Γέμιση5mm Foam
Βάρος χρήστη100kg
ΣυσκευασίαΚούτα

         

Ενδεικτικό κόστος μεταφορικών :12 €
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως έξι εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι τρεις ή τέσσερις εργάσιμες ημέρες.
Η παραλαβή γίνεται στο τοπικό κατάστημα της Μεταφορικής Εταιρείας.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.

ΣχετικάΠροϊόντα