Διασφαλιστείτε τα μέγιστα σε κάθε σας προπόνηση με την μοναδική άνεση αλλά και τις επιδόσεις που χαρίζουν τα Skechers Overhaul - Darosa.

  • Άνω τμήμα αποτελούμενο από ελαστικό πλέγμα ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει την μέγιστη διαπνοή αλλά και προσαρμοστικότητα ανάλογα με την κίνηση του ποδιού για την παροχή σταθερότητας και άνεσης 
  • Μαλακές ενισχύσεις στο κολάρο, την γλώσσα και την φτέρνα για υποστήριξη και άνεση
  • Εσωτερική επένδυση από μαλακό ύφασμα 
  • Εσωτερική σόλα τεχνολογίας Memory Foam που παίρνει το σχήμα του ποδιού χαρίζοντας άνεση 
  • Ενδιάμεση σόλα υψηλής ανταπόκρισης για αντικραδασμική προστασία και επιστροφή ενέργειας 
  • Εύκαμπτη εξωτερική σόλα για αποτελεσματική πρόσφυση
Ενδεικτικό κόστος μεταφορικών :€3.50 (+ 2 Ευρώ εάν επιλέξετε Αντικαταβολή)
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας, εκτός και αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.

ΣχετικάΠροϊόντα