Μπάλα μασάζ Muscle Roller Ball Live Pro  B 8501
Μπάλα μασάζ Muscle Roller Ball Live Pro  B 8501
Μπάλα μασάζ Muscle Roller Ball Live Pro  B 8501
Μπάλα μασάζ Muscle Roller Ball Live Pro  B 8501
Μπάλα μασάζ Muscle Roller Ball Live Pro  B 8501

Μπάλα μασάζ Muscle Roller Ball Live Pro B 8501

6,00 €
με ΦΠΑ

Η Muscle Roller Ball είναι εκπληκτική για βαθύ μασάζ στη μυϊκή μάζα ιστών και γίνεται όλο πιο δημοφιλής θεραπεία για τους πόνους στα πέλματα ή τα πόδια, την πλάτη, το λαιμό και τον ώμο.

Κωδικός Προϊόντος: 322850106

Κωδικός Αναφοράς: 10915

Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
payment

Η Muscle Roller Ball είναι εκπληκτική για βαθύ μασάζ στη μυϊκή μάζα ιστών και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής θεραπεία για τους πόνους στα πέλματα ή τα πόδια, την πλάτη, το λαιμό και τον ώμο. Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας των σημείων ενεργοποίησης, χαλαρώνει τους μύες, εξαλείφει τους θρόμβους και ανακουφίζει από την ένταση και το άγχος.

Είναι σχεδιασμένη για να ασκεί πίεση σε καταπονημένους μύες και να απαλύνει έναν πόνο ή σφίξιμο οπουδήποτε μπορεί να νοιώθετε δυσφορία. Πρόκειται για ένα εύχρηστο προϊόν, το οποίο είναι ιδανικό για μία γρήγορη προθέρμανση και η χρήση του εντάσσεται εύκολα σε πλήθος διαφορετικών προγραμμάτων γυμναστικής.

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα απαλό, θεραπευτικό μασάζ όποτε το χρειάζεστε!

Χαρακτηριστικά

  • Υλικό: Θερμοπλαστικό ελαστομερές (TPR)* 
  • Μέγεθος: 6.5 εκατοστά
  • Βάρος μπάλας: 140g
  • Χρώμα: Πορτοκαλί, Κίτρινο, Μπλε (ρωτήστε μας για τη διαθεσιμότητα στο κάθε χρώμα)

* TPR ή θερμοπλαστικό ελαστικό - επίσης γνωστό ως TPE (θερμοπλαστικό ελαστομερές) - είναι μια κατηγορία υλικών συμπολυμερούς ή ένα φυσικό μίγμα υλικών, όπως ένα πλαστικό και ένα καουτσούκ. Τα υλικά TPR επιδεικνύουν ορισμένα φυσικά χαρακτηριστικά τόσο των ελαστικών όσο και των πλαστικών, καθώς και τόσο των θερμοπλαστικών όσο και των ελαστομερικών ιδιοτήτων. Τα TPRs είναι κατάλληλα για επεξεργασία μέσω χύτευσης με έγχυση.

322850106

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο