Μπάλα βόλεϊ Wilson Indoor  i-Cor High Performance Volleyball (7700XRWB)
Μπάλα βόλεϊ Wilson Indoor  i-Cor High Performance Volleyball (7700XRWB)
Μπάλα βόλεϊ Wilson Indoor  i-Cor High Performance Volleyball (7700XRWB)

Μπάλα Volley Wilson I-Cor High Performance Volleyball WTH7700XRWB

89,00 €
70,90 € 89,00 €
με ΦΠΑ

Το i-Cor High Performance Volleyball προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό...

Κωδικός Προϊόντος: WTH7700XRWB

Κωδικός Αναφοράς: 12063

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Η Wilson i-COR High Performance έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες οποιασδήποτε ομάδας. Όλες οι μπάλες κατασκευάζονται σε ένα σφαιρικό καλούπι ώστε κάθε μπάλα να είναι τελείως στρογγυλή και εξαιρετικά ανθεκτική, παρέχοντας καλύτερες επιδόσεις σε κάθε παιχνίδι.

Την ποιότητά της στο παιχνίδι θα την νιώσετε τη στιγμή που αγγίζει το χέρι σας με ένα μαλακό σύνθετο δερμάτινο κάλυμμα μικροϊνών. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία i-COR της Wilson με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ενισχυμένο έλεγχο και ισχυρή ταχύτητα, η μπάλα  i-COR High Performans θα διατηρήσει το σχήμα της, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό είναι το παιχνίδι ή το γήπεδο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι μπάλες βόλλεϋ στέλνονται φουσκωμένες έως 2 τεμάχια και από 3 και πάνω στέλνονται ξεφούσκωτες γιατί αλλάζει το ογκομετρικό μέγεθος Αν επιθυμείτε την μπάλα φουσκωμένη από εμάς αλλάζει το ογκομετρικό βάρος της και παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 9719150 ή γράψτε το μας στα σχόλια της παραγγελίας σας.   Οι ξεφούσκωτες μπάλες πρέπει να φουσκωθούν με τρόμπα και όχι με πιεστικό π.χ. από βενζινάδικο.

WTH7700XRWB

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο