Medicine Ball Reactor (Β-1220-05)
Medicine Ball Reactor (Β-1220-05)

Medicine Ball Reactor (Β 1220 05)

155,00 €
135,90 € 155,00 €
με ΦΠΑ

Το Medicine Ball Reactor είναι ο ιδανικός βοηθός ασκήσεων με στόχο την ταχύτητα, τη δύναμη, την ισορροπία και τη διασκέδαση. Απλά ρίξτε μια Medicine Ball στο κέντρο του και πιάστε την ξανά και ξανά, για να βελτιώσετε τις αντιδράσεις σας...

Κωδικός Προϊόντος: 360122005

Κωδικός Αναφοράς: 9975

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Για ποιόν είναι κατάλληλο;
Άνθρωποι όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Medicine Ball Reactor για τη βελτίωση τους στην άσκηση, τον συντονισμό, την ισορροπία και τη συνολική καρδιαγγειακή αντοχή. Προσφέρει ένα πολύ μεγάλο πλήθος ασκήσεων για να σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμφάνιση που σας ταιριάζει, και να βελτιώσετε την απόδοσή σας σε οποιοδήποτε άθλημα κι αν παίζετε. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τερματοφύλακες ποδοσφαίρου, παίχτες μπάσκετ, γκολφ, ράγκμπι ή στην προπόνηση, όπου οι γρήγορες αντιδράσεις και ο συντονισμός χεριού/ματιού είναι απαραίτητος. 

Πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω; 
Το Medicine Ball Reactor μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όρθια ή καθιστή θέση, αλλά και για την αύξηση του επιπέδου της έντασης. Οι ασκήσεις με στόχο τις πλευρικές κινήσεις, προσθέτουν επιπλέον ποικιλία στο πρόγραμμά σας. Το προϊόν αυτό διευκολύνει την επιστροφή των medicine ball με αυξημένη ταχύτητα, και κάνει την άσκηση πιο δύσκολη όσο πιο βαριά είναι η μπάλα. 

  • Προσαρμόζεται σε 5 θέσεις 
  • Δυνατότητα αποθήκευσης για μέχρι 8 medicine balls
  • Ύψος: 80 εκατοστά
  • Μήκος: 101 εκατοστά
  • Βάθος: 128 εκατοστά
  • Διάμετρος του rebounder: 97 εκατοστά
  • Χρώμα: Ασημί
360122005

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο