MUELLER KINESIOLOGY TAPE (5 cm x 5 m) (Ρόζ)
MUELLER KINESIOLOGY TAPE (5 cm x 5 m) (Ρόζ)

MUELLER KINESIOLOGY TAPE (5 cm x 5 m) (Ρόζ)

10,90 €
με ΦΠΑ

Ταινία Κινησιολογίας

Κωδικός Προϊόντος: MUEL.0016

Κωδικός Αναφοράς: 25729

WHAT:4 Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
payment

Η μέθοδος της κινησιο-επίδεσης με ταινία (Kinesiology  Taping®) έχει πραγματικά κατακτήσει τον κόσμο της αποκατάστασης αλλά και της άθλησης. Η κινησιο-επίδεση με ταινία (Kinesiology Taping®) η οποία αναπτύχθηκε από τον Δρα. Kenzo Kase εδώ και περίπου 30 χρόνια έχει γίνει το χρυσό πρότυπο σε θέματα θεραπευτικής επίδεσης και επίδεσης για αποκατάσταση. Η μέθοδος και οι μοναδικές ιδιότητες της ταινίας δημιουργούν από κοινού ένα πανίσχυρο εργαλείο για τη θεραπεία και την υποστήριξη μυϊκών/σκελετικών διαταραχών και για τη βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας του σώματος.
Η τεχνική Kinesiology Taping™ όπως ονομάζεται η μέθοδος στη Σκανδιναβία περιλαμβάνει την επίδεση πάνω και γύρω από μύες με σκοπό την υποστήριξή τους ή την αποφυγή της φυσιολογικής τάσης.
Η τεχνική της Kinesiology Taping™ έχει δημιουργηθεί πάνω στην ιδέα ότι το σώμα και ο εγκέφαλος δεν μπορούν να αισθανθούν ή να διαφοροποιήσουν συγκεκριμένους μύες παρά μόνον τις περίπλοκες κινήσεις τους. Η γνώση αυτή έχει ενισχύσει την παρόρμησή μας να αναπτύξουμε αυτήν την τεχνική και να βρούμε εφαρμογές οι οποίες να εξετάζουν το σώμα ως όλον. Η ταινία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην αποτελεσματική θεραπεία προβλημάτων αρθρώσεων και στάσης του σώματος σε παιδιά και εφήβους.   Ιδιότητες της Kinesiology  Taping
Εάν συγκρίνουμε την Kinesiology  Taping με τις συνηθισμένες αθλητικές ταινίες η κύρια διαφορά είναι ότι το φάσμα των κινήσεων δεν περιορίζεται. Η Kinesiology  Taping™ έχει ελαστικότητα 60% και ακολουθεί τις κινήσεις του σώματος. Η κολλητική ουσία με βάση το Termosol ενεργοποιείται με τη θερμότητα και είναι πολύ φιλική με το δέρμα. Μπορεί να παραμείνει επάνω στο δέρμα για πολλές ημέρες. Παρά την ικανότητά της να παραμένει επάνω στο δέρμα ακόμη και μετά το μπάνιο ή την κολύμβηση (όχι σε αλμυρό νερό) μπορεί και αφαιρείται εύκολα.  

MUEL.0016

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο