Αλτηράκι με επικάλυψη PU, 27,50Kg (84656)
Αλτηράκι με επικάλυψη PU, 27,50Kg (84656)

Aλτήρας Στρογγυλός PU Series - 27,50Kg Amila 84656

152,74 €
146,90 € 152,74 €
με ΦΠΑ

Η AMILA έχει δημιουργήσει πολλές σειρές αλτήρων προκειμένου να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο.

Κωδικός Προϊόντος: 84656

Κωδικός Αναφοράς: 11378

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Η σειρά PU Series, ανήκει στην κατηγορία των Premium προϊόντων, με την υπογραφή της AMILA. Υψηλής ποιότητας υλικά, άρτια εξωτερική εμφάνιση, ιδιαίτερη διαδικάσια παραγωγής και χρωμιώσης της λαβής, χαραγμένο Knurl είναι απο τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα προϊόν για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.

Υλικό PU - Λεπτό Προφίλ
Η σειρά αλτήρων PU της AMILA είναι μια exclusive επιλογή για αυτούς που δεν ψάχνουν μόνο την λειτουργικότητα αλλά και την καλαισθησία. Κατασκευασμένοι εξωτερικά από πολυουρεθάνη, ένα πολύ σκληρό πλαστικό, εγγυόνται την καλύτερη αντοχή σε σημάδια στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και την προστασία του πατώματος του γυμναστηρίου ή του σπιτιού σας. Το λογότυπο AMILA είναι σε κόκκινο χρώμα, και τα κιλά σε ελαφρύ γκρι, και θα παραμείνουν στην θέση τους αναλλοίωτα καθώς είναι ενσωματωμένα στο υπόλοιπο σώμα. Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την σειρά είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορείτε να γυρίσετε σε άλλη.

Σε αντίθεση με τα κλασικά εξάγωνα με επένδυση λαστίχου, τα AMILA PU έχουν λεπτό προφίλ, μειώνοντας τον όγκο του αλτήρα, κάνοντας τον χώρο σας να μοιάζει πιο lux

Ίσια Αντιολισθητική Λαβή Χρωμίου
Η λαβή της σειράς αλτήρων Amila PU Series, είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και χρωμιωμένη για καλύτερη αντοχή έναντι της σκουριάς. Το μήκος της λαβής ειναι 15 εκατοστά, ενώ το πάχος ειναι 32.2 χιλιοστά. Το αντιολισθητικό μέρος της λαβής (knurl) μοτίβου διαμαντού, μεγέθους 13 εκατοστών, δεν ιδαίτερα τραχύ, δίνοντας σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τους αλτήρες ακόμα και χωρίς γάντια.

Υλικό Ατσάλι
Χρώμα Μαύρο
Επικάλυψη PU
Σχήμα Στρογγυλό
Fixed Ναι
Λαβή Ατσάλι
Σειρά PU
Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg) 27,5
84656

Χαρακτηριστικά

Τύπος Αλτήρα
Κυκλικός
Βάρος
27.5

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο