Αλτηράκι amila εξάγωνο 17,50kg 90594
Αλτηράκι amila εξάγωνο 17,50kg 90594

Aλτήρας Εξάγωνος Original Rubber H - 17,5Kg Amila 90594

83,50 €
67,90 € 83,50 €
με ΦΠΑ

Φυσικό Λάστιχο - Τρομερή Αντοχή

Κωδικός Προϊόντος: 90594

Κωδικός Αναφοράς: 15186

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Υψηλής ποιότητας για απαιτητικούς χρήστες η σειρά αλτήρων της AMILA με επικάλυψη από πρωτόγεννές λάστιχο έχει έρθει να εντυπωσιάσει.

Ο σχεδιασμός του είναι ο κλασικός εξάγωνος με χαρακτηριστικά χρώματα στα άκρα που παραπέμπουν σε ομάδα κιλών, κάνοντας πιο εύκολη την διάκριση τους από μακριά ενώ παράλληλα προσφέρει ένα όμορφο εικαστικό αποτέλεσμα. Εσωτερικά όμως δεν έχει καμία σχέση με τους κλασικούς αλτήρες. Το εσωτερικό του αλτήρα είναι ατσάλι και όχι μαντέμι όπως οι συνηθισμένοι ενώ ο ειδικός τρόπος που σφηνώνεται ο άξονας στα άκρα το κάνει να μοιάζει με ένα κομμάτι ενιαίο κάνοντας το τρομερά ανθεκτικό. Η λαβή του είναι αντιολισθητική κάνοντας τον αλτήρα να γίνεται ένα με το χέρι.

Η προπόνηση με αλτήρες έχει περάσει την δοκιμασία του χρόνου για τα καλά. Μαζί με την ευελιξία στην επιλογή βάρους για τους διάφορους αθλούμενους, ένα καλό σετ από βαράκια μπορούν να αντιγράψουν σχεδόν όλες τις ασκήσεις με μπάρα, προσφέροντας παράλληλα ένα ευρύτερο φάσμα με ασκήσεις για το ένα χέρι, ασκήσεις αποκατάστασης και εκρηκτικότητας σε οποιοδήποτε χώρο είτε είναι μεγάλος είτε μικρός.

90594

Χαρακτηριστικά

Τύπος Αλτήρα
Εξάγωνος
Βάρος
17.5

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο