Μπάλα Μπάσκετ Spalding TF 1000 ΕΣΑΚΕ 74 552Z1 (Size 7/Indoor)

99,95 €
84,00 € 99,95 €
με ΦΠΑ

Επίσημο προϊόν ελληνικού πρωταθλήματος

Κωδικός Προϊόντος: 74-552Z1

Κωδικός Αναφοράς: 8601

WHAT:4 Άμεσα Διαθέσιμο
Μέγεθος μπάλας :
  • size 7
Ποσότητα:
payment

H Ευρωλίγκα καινοτομεί με την πρωτοποριακή μπάλα της Spalding!

Η μπάλα του ελληνικού πρωταθλήματος από την Spalding
Κάντε πάσες μακρινά σουτ και καρφώματα με την μοναδική μπάλα που παίζουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σχεδιασμένη για να ενώσει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ με τις αξίες το ομαδικό πνεύμα και το ταλέντο!

Η ασημένιες ραβδώσεις γύρω από την μπάλα συμβολίζουν την ελίτ και το ταλέντο που παίζουν στα γήπεδα της Ευρωλίγκας. Η αντίθεση ανάμεσα στα δύο βασικά χρώματα της μπάλας μαύρο και πορτοκαλί τονίζει το γρήγορο ρυθμό για τους λάτρεις της δράσης που έχουν έρθει να δουν τους καλύτερους παίκτες μπάσκετ στην ήπειρο.

Όλες αυτές οι αξίες έχουν συνδυαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας για να δημιουργηθεί μια εικονική σφαίρα που επιδιώκει να γίνει το νέο πρότυπο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.  ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι μπάλες μπάσκετ Indoor και Indoor/Outdoor στέλνονται φουσκωμένες έως 2 τεμάχια και από 3 και πάνω στέλνονται ξεφούσκωτες γιατί αλλάζει το ογκομετρικό μέγεθος Αν επιθυμείτε την μπάλα φουσκωμένη από εμάς αλλάζει το ογκομετρικό βάρος της και παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 9719150 ή γράψτε το μας στα σχόλια της παραγγελίας σας.     Οι ξεφούσκωτες μπάλες πρέπει να φουσκωθούν με τρόμπα και όχι με πιεστικό π.χ. από βενζινάδικο.  

SPLD.0218

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος μπάλας
size 7
Τύπος μπάλας
InDoor (εσωτερικού χώρου)

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
029321745520
Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο