AMILA Arm Blaster 83287
AMILA Arm Blaster 83287
AMILA Arm Blaster 83287
AMILA Arm Blaster 83287
AMILA Arm Blaster 83287

Amila Arm Blaster 83287

20,50 €
17,10 € 20,50 €
με ΦΠΑ
Ιμάντες για απομόνωση και καλύτερη εκγύμναση των δικεφάλων - τρικεφάλων

Κωδικός Προϊόντος: 83287

Κωδικός Αναφοράς: 16657

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Το AMILA Arm Blaster θα σας βοηθήσει να απομονώσετε τους δικεφάλους και τρικέφαλους εκτελώντας ασκήσεις με μπάρα, αλτήρες ή και ασκήσεις σε τροχαλία τόσο εύκολα όσο και αποτελεσματικά.


Ειδικός σχεδιασμός:
Το 62 εκατοστών AMILA Arm Blaster θα σας υποστηρίξει, και θα διατηρήσει το σωστό σχήμα του ενώ θα πραγματοποιείται σκληρές κάμψεις δικεφάλων. Πραγματοποιείστε πιο εύκολα τις κάμψεις δικεφάλων και αποκτήστε γρήγορα τα αποτελέσματα που θέλετε. Ενισχυμένο με Neoprene μαξιλάρια για στήριξη στο λαιμό ενώ οι ιμάντες του είναι από Nylon για μεγάλη αντοχή. Ιδανικό για όλους τους χρήστες


Σωστή Εκτέλεση Ασκήσεων:
Το AMILA Arm Blaster εκτός από την βοήθεια που θα σας δώσει στην πραγματοποίηση κάμψεων δικεφάλων θα σας βοηθήσει στην διατήρηση της σωστής εκτέλεσης της άσκησης για την αποφυγή τραυματισμών αλλά και βέλτιστου αποτελέσματος. Χρησιμοποιήστε το με μια fixed μπάρα AMILA και εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα.


Βαριάς Κατασκευής:
Το AMILA Arm Blaster κατασκευάστηκε για να αντέχει. Έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής αντοχής τόσο για την ασφάλεια σας κατά την εκτέλεση των ασκήσεων όσο και για την αντοχή του ίδιου του αντικειμένου. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν υλικά για την άνετη εφαρμογή του επάνω σας ώστε να μην σας κουράζει ακόμα και μετά από ώρα χρήσης.

Υλικό Μαξιλάρι Neoprene
Διαστάσεις (cm) 62
Είδος Arm Blaster
Βάρος (gr) 600
Τεμάχια 1
Χώρα Προέλευσης ΠΑΚΙΣΤΑΝ
> Μήκος: 62cm
> Μαξιλαράκι: Neoprene
83287

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο