Παράλληλες Βάσεις Βυθίσεων Parallettes  Β 8161 από την Live Pro
Παράλληλες Βάσεις Βυθίσεων Parallettes  Β 8161 από την Live Pro
Παράλληλες Βάσεις Βυθίσεων Parallettes  Β 8161 από την Live Pro

Παράλληλες Βάσεις Βυθίσεων Parallettes Β 8161 από την Live Pro

89,00 €
82,90 € 89,00 €
με ΦΠΑ

Οι Παράλληλες Βάσεις Βυθίσεων (Parallettes) έχουν τις ρίζες τους στην ενόργανη γυμναστική, καθώς δίνουν μία αίσθηση σαν παράλληλες μπάρες. Όμως προσφέρουν επιπλέον τη δυνατότητα μεγάλου πλήθους δυναμικών ασκήσεων, βοηθώντας έτσι κάθε είδους...

Κωδικός Προϊόντος: 322816102

Κωδικός Αναφοράς: 10913

Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Οι Παράλληλες Βάσεις Βυθίσεων (Parallettes) αποτελούν ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα γυμναστικής για προπόνηση δυναμικής και είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανάπτυξη της δύναμης στο πάνω μέρος του σώματος και στον κορμό.

Υπάρχουν δύο σημεία στην άσκηση με αυτές τις βάσεις, τα οποίο προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην προπόνησή σας.

  1. Καταρχήν σας επιτρέπουν να εκτελέσετε πολλές ασκήσεις με τον καρπό σας σε ίσια θέση, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο όταν εκτελείτε την άσκηση στο έδαφος. Οι καρποί είναι συχνά ο αδύναμος κρίκος κατά την άσκηση. Οι παράλληλες βάσεις σας δίνουν περισσότερο χρόνο πριν οι καρποί σας κουραστούν, επομένως σας προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα και μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού.
  2. Μια απόσταση από το έδαφος διευκολύνει τον ασκούμενο όταν μαθαίνει κάποια νέα άσκηση. Πάρα πολλές ασκήσεις μπορούν να εκτελεστούν σε διαφορετικές, αλλά παρόμοιες παραλλαγές. Με τις παράλληλες βάσεις μπορείτε να ξεκινήσετε με την παραλλαγή που σας είναι πιο εύκολη και στη συνέχεια να δοκιμάσετε κάτι πιο δύσκολο.

Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 60 (M) x 40 (Π) x 73.5 (Y)
  • Διάμετρος λαβής: 3.8 εκατοστά
  • Χρώμα: Μπλε
  • Πωλούνται σε ζεύγη
322816102

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο