Pegasus® Ρόδα Κοιλιακών Premium Β 2008
Pegasus® Ρόδα Κοιλιακών Premium Β 2008
Pegasus® Ρόδα Κοιλιακών Premium Β 2008

Pegasus® Ρόδα Κοιλιακών Premium Β 2008

13,00 €
με ΦΠΑ

Η κύλιση θεωρείται από ειδικούς ως μία από τις πιο δύσκολες, αλλά και παραγωγικές ασκήσεις κοιλιακών. Η ρυθμική κίνηση της ρόδας συμβάλλει στην ενίσχυση των ώμων, των χεριών και της πλάτης ενώ σας βοηθά να αναπτύξετε όλους του μύες του...

Κωδικός Προϊόντος: 321200800

Κωδικός Αναφοράς: 16117

Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Η ρόδα είναι ιδανική για να σχηματίσετε και να σφίξτε τους κοιλιακούς σας. Η ρυθμική κίνηση συμβάλλει στην ενίσχυση των ώμων, των χεριών και της πλάτης ενώ σας βοηθά να αναπτύξετε όλους του μύες του κεντρικού σώματος. 

Καθώς θα βελτιώνεστε, μπορείτε να σηκώσετε τα γόνατα από το έδαφος και να σπρώξετε τη ρόδα πιο μακριά από το σώμα. Έτσι όλο το βάρος του σώματός σας στηρίζεται στους κοιλιακούς σας, γεγονός που καθιστά αυτήν την άσκηση έναν από τους πιο στοχευμένους τρόπους εκγύμνασης κοιλιακών!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Υλικό PP, TPR
Λαβές Ανατομικές, με αφρώδες κάλυμμα για άνεση
Διάμετρος 19 cm
Βάρος 0.62 kg
Επιφάνεια τροχού Με αντιολισθητική επένδυση
Pegasus®

 

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

321200800

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο