Πετσέτα AMILA Reformer Towel 96903

11,90 €
9,40 € 11,90 €
με ΦΠΑ

ΠΕΤΣΕΤΑ AMILA REFORMER

Κωδικός Προϊόντος: 96903

Κωδικός Αναφοράς: 20940

WHAT:4 Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Η πετσέτα AMILA Reformer Towel έχει σχεδιαστεί ειδικά για την τέλεια προσαρμογή στα κρεβάτια Pilates (Reformers). Φυσικά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σε έναν πάγκο ασκήσεων ή στο στρώμα γυμναστικής.


Απαλότητα και Προστασία:
Κατασκευασμένη από Sueded Microfiber 200gsm ύφασμα, σας παρέχει μια υπέροχη απαλή αίσθηση, μα και προστασία από την άμεση επαφή από το μηχάνημα, ενώ απορροφά και τον ιδρώτα.


Ασφάλεια κατά την Άσκηση:
Στο πίσω μέρος της πετσέτας έχουν προστεθεί διάφανες κουκίδες PVC για να μην γλιστράτε κατά την διάρκεια των ασκήσεων, προσδίδοντας σιγουριά και ασφάλεια.

Η πετσέτα έρχεται σε ωραία συσκευασία που μπορείτε να την χρησιμοποιείτε σαν θήκη μεταφοράς.

ΥλικόSueded Microfiber 200gsmΕίδοςΠετσέταΧώρα ΠροέλευσηςΚΙΝΑ

Η AMILAείναι μια ελληνική επωνυμία που έχει ως αντικείμενο ενασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την κεντρική προώθηση και διανομή (σύμφωνα με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO9001:2015) αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού γυμναστηρίου (τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση) και υπηρεσιών.Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή σε εξοπλισμό και αξεσουάρ σε είδη Fitness και αθλητικό εξοπλισμό.

96903

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο