Dual Handle Ball 12 kg Amila 84675

89,50 €
79,50 € 89,50 €
με ΦΠΑ
Αυξήστε το ασκησιολόγιο με την Amila Dual Handle Medicine Ball

Κωδικός Προϊόντος: 84675

Κωδικός Αναφοράς: 8506

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Ένα πολύ χρήσιμο και οικονομικό εργαλείο για οποιοδήποτε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο εκγύμνασης είναι η AMILA Dual Handle Medicine Ball η οποία εξυπηρετεί μια μεγάλη γκάμα ασκήσεων και βελτιώνει την εκτέλεση τους.

Η Amila Dual Handle Medicine Ball, βελτιώνει τη τόνωση του σώματος με ασκήσεις όπως, Pass-Under Lunges και Russian Twists. Η προπόνηση με την μπάλα στοχεύει σε πάρα πολλές μυϊκές ομάδες όπως ώμοι, τρικέφαλο, κοιλιακούς, πλάτη, τετρακέφαλο και γλουτούς. Κάνοντας προπόνηση με μια Amila Medicine Ball αναπτύσσετε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αυξάνετε τη μυϊκότητα, βελτιώνετε την αντοχή και τη στάση σώματος.


Dual Handle – Διπλή λαβή:

Η συγκεκριμένη AMILA Dual Handle Medicine Ball δεν είναι μια συνηθισμένη Medicine Ball καθώς διαθέτει 2 εργονομικές λαβές με πολύ καλό Grip. Με αυτή, μπορείτε να εκτελέσετε ασκήσεις κρατώντας τη με τα 2 ή και με το ένα χέρι. Είναι επικαλυμμένη με λάστιχο η ηφή του οποίου, διευκολύνει το πιάσιμο, κάνοντας σας να αισθάνεστε ασφαλής κατά την διάρκεια των ασκήσεων. Η AMILA Dual Handle Medicine Ball υπάρχει σε 7 διαφορετικές επιλογές κιλών, με χρωματική διάκριση. Οι μπάλες των 3, 4 , 5, 6 κιλών είναι χρώματος Μπλε – Κόκκινου – Πράσινου – Μαύρου αντίστοιχα, ενώ οι μπάλες των 8, 10 και 12 κιλών είναι μαύρες με κόκκινο λογότυπο.

Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος (cm) 28
Εξωτερικό Υλικό Λαστιχο
Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg) 12
84675

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο