ΣΑΝΙΔΑ SUP Φουσκωτή Aztron Urono 11'6" AS-302D
ΣΑΝΙΔΑ SUP Φουσκωτή Aztron Urono 11'6" AS-302D
ΣΑΝΙΔΑ SUP Φουσκωτή Aztron Urono 11'6" AS-302D
ΣΑΝΙΔΑ SUP Φουσκωτή Aztron Urono 11'6" AS-302D

ΣΑΝΙΔΑ SUP Φουσκωτή Aztron Urono 11'6" AS-302D

590,00 €
579,00 € 590,00 €
με ΦΠΑ

Xάρις στις πρωτοποριακές τεχνολογίες Double Champer και Double Layer Laminated Fusion, τα Touring iSUP της Aztron είναι τα πλέον ασφαλή, τα πλέον άκαμπτα και ταυτόχρονα τα ελαφρύτερα στη διεθνή αγορά!

Κωδικός Προϊόντος: AS-302D

Κωδικός Αναφοράς: 14318

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Sup
Ποσότητα:
payment

Το Urono είναι το μεσαίου μεγέθους Touring iSUP της Aztron με τις κλασσικές διαστάσεις της κατηγορίας 11.6 x 32 x 6 inch.


Πρόκειται για ένα γρήγορο iSUP με εύκολο γλίστρημα και άψογη κατευθυντικότητα στο νερό. Είναι ιδανικό για χρήστες που θέλουν να καλύψουν με γρήγορο ρυθμό μεγάλες αποστάσεις.

DOUBLE CHAMBER CONSTRUCTION

Επιβεβαιωμένα προσθέτει 30% μεγαλύτερη ακαμψία αλλά και τη δυνατότητα ασφαλούς πλεύσης ακόμα και αν ο εξωτερικός θάλαμος χάσει αέρα για οποιοδήποτε λόγο.

DOUBLE LAYER FUSION TECHNOLOGY

Η διπλή επίστρωση Fusion που επιτυγχάνεται με μηχανοποιημένο Lamination πάνω στον πυρήνα του iSUP βελτιώνει έτι περαιτέρω την ακαμψία (ακόμα 30%) και μειώνει το βάρος κατά 25% σε σχέση την απλή διπλή επίστρωση.

EXTRA WIDE SHAPE

Είναι ενισχυμένο σε πλάτος και πάχος ώστε να συνδυάζει την ικανότητα σε ελιγμούς με την σταθερότητα κάνοντας εύκολη και διασκεδαστική την κωπηλασία για τους χρήστες όλων των επιπέδων.

6 INCH THICKNESS

Με 15 εκατοστά πάχος για απόλυτη σταθερότητα, είναι ένα απο τα ασφαλέστερα SUP με απίστευτη αίσθηση σταθερότητας στο νερό.

ROCKER DESIGN

Το ψηλό Rocker της πλώρης συνδυάζεται με το Kick Pad της πρύμνης για να αυξήσει την σταθερότητα και την ικανότητα στην κυματώδη θάλασσα, ενώ βελτιώνει και την ικανότητα στροφής.

INTEGRATED BUNGEE CORDS

Ασφαλή μεταφορά φορτίων χάρις στο είδικά τοποθετημένο σύστημα στο μπροστινό μέρος!

CENTER GRAB HANDLE

Ενσωματωμένη χειρολαβή για εύκολη και άνετη μεταφορά. Όλες οι λαβές της Aztron φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας νεοπρένιο και ενισχύονται με λαστιχένιο μαξιλαράκι ώστε να έχουν αντοχή και σίγουρο κράτημα.

DIAMOND GROOVING FOOTPAD

Αντιολισθητική επίστρωση EVA στο κατάστρωμα με 4mm αυλάκωση σε διαμαντένιο σχέδιο, προσφέρει την απόλυτη σταθερότητα στο πέλμα.

INTERGRATED TAIL KICK PAD

Τέλεια πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες για μέγιστη απόδοση του αναβάτη σε κάθε στροφή ακόμα και στην επιφάνεια των κυμάτων.

To Κωνικού σχήματος εμπρόσθιο τμήμα του, βοηθά να διασχίζει το νερό με ταχύτητα ενώ είναι βελτιστοποιημένο στην κωπηλασία μεγάλων αποστάσεων με άνεση και κορυφαία κατευθυντικότητα, προσφέροντας μεγάλη ευχαρίστηση στον αναβάτη του.

Παρά το επιθετικό του σχήμα όμως, ο άψογος υδροδυναμικός σχεδιασμός του και το προοδευτικό rocker profile του προσδίδουν μεγάλη σταθερότητα αλλά και ικανότητα ελιγμών σε επίπεδα ή και ελαφρά κυματώδη νερά. Σημαντικό ρόλο παίζει και η ανεβασμένη ουρά στο οπίσθιο τελείωμα του καταστρώματος (Kick Tail) που το βοηθά να στρίβει και να αντιδρά γρηγορότερα.

Όπως όλα τα Touring iSUP της Aztron, το Urono έχει προικιστεί με τις καινοτόμες τεχνολογίες Double Champer και Double Layer Fusion (διπλός θάλαμος – διπλή επίστρωση υλικού με Fusion) που αυξάνουν εκθετικά την ακαμψία και την ασφάλεια των iSUP, μειώνοντας ταυτόχρονα το βάρος τους.

Ασφάλεια μεταφοράς αντικειμένων χάρις στο έξυπνο ρυθμιζόμενο σύστημα που διαθέτει, κουβαλήστε το σνακ σας το νερό σας και ότι άλλο χρειάζεστε κατά την διάρκεια τις πλεύσης σας

Ο πυρήνας του κατασκευάζεται από πολύ υψηλής πυκνότητας drop stich υλικό ενώ τα ρέλια του είναι ενισχυμένα με πολλαπλές επιστρώσεις ώστε να αντέχουν στον πλάγιο κυματισμό, κάτι το σύνηθες στις Ελληνικές θάλασσες.

Το αποτέλεσμα είναι ένα iSUP που προσεγγίζει την στιβαρότητα και την ασφάλεια μιας σταθερής σανίδας ενώ είναι ελαφρύτερο από τα υπόλοιπα iSUP κερδίζοντας σε ταχύτητα και ευχρηστία.

Αν ξεκινάτε τώρα να χρησιμοποιείτε Touring iSUP , το Urono είναι η καλύτερη επιλογή. Το κλασσικό του σχήμα και ο αποτελεσματικός σχεδιασμός του εμπνέουν την εμπιστοσύνη στο νερό και συγχωρούν τα λάθη του αναβάτη. Οι χρήστες όλων των επιπέδων θα το αγαπήσουν γιατί προσφέρει καλό έλεγχο, μεγάλη σταθερότητα και ευκολία στη χρήση σε ήρεμα ή άστατα νερά.

  • LENGTH: 11’6″ / 350CM
  • THICKNESS: 6″ / 15CM
  • MAX.RIDER: 1
  • REC.RIDER WEIGHT: 110KG / 242LBS
  • WEIGHT: 12,5KG
  • WIDTH: 32″ / 81CM
  • VOLUME: 306L
  • MAX.PRESSURE: 15PSI
  • MAX. PAYLOAD: 150KG / 330LBS
  • ITEM NO.: AS-302D
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται 1 κουπί, τρόμπα χειρός διπλής ενέργειας, δέστρα ασφαλείας, πτερύγιο, κιτ επισκευής και τσάντα μεταφοράς.
AS-302D

Χαρακτηριστικά

Μέγιστο βάρος ασκούμενου
150
Κατηγορία πλωτού
SUP
Χωρητικότητα πλωτού
1ος Ατόμου
Φουσκωτά-Σταθερού σχήματος
Φουσκωτό

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο