SUP Φουσκωτό GUETIO Florid 10.6
SUP Φουσκωτό GUETIO Florid 10.6

Σανίδα SUP Φουσκωτή Guetio Florid 10.6

799,00 €
522,00 € 799,00 €
με ΦΠΑ

Κωδικός Προϊόντος: GT-FLORID 10.6

Κωδικός Αναφοράς: 21930

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Sup
Ποσότητα:
payment
Έχει σχεδιαστεί για να επιπλέει και να γλιστρά εύκολα σε σχετικά ήρεμα νερά, όπως είναι τα νερά των ελληνικών θαλασσών. Έχει ακριβώς το σωστό εύρος καμπύλης έτσι ώστε να έχει ομαλή και προβλέψιμη πλεύση αν θέλετε να κάνετε surf στα κύματα, ότι τύπου σέρφερ και να είστε.  Το πάχος του είναι 150χιλιοστά, γεγονός που αυξάνει την ακαμψία του χωρίς να επηρεάζει την πλεύση και την απόδοση. 
 
  • Εξαιρετικά ελαφρύ υλικό: Το ULTRALIGHT αδιάβροχο pvc υψηλής πυκνότητας (military-grade high-density pvc)  και αριστης ποιότητας, με τεχνολογία τρισδιάστατης ύφανσης, μέσω χιλιάδων τεντωμένων νημάτων για την ενίσχυση των dots.  Αυτή η τεχνολογία καθιστά τη σανίδα του σερφ πιο σταθερή και ανθεκτική από τις παραδοσιακές σανίδες foam. 
  • Το SUP Φουσκωτό GUETIO Florid 10.6 είναι μια εξαιρετική φουσκωτή σανίδα κατασκευασμένη για όλους τους κωπηλάτες. Συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία τόσο της παραδοσιακής σανίδας all-around όσο και της Touring σανίδαςδιατηρώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά της καθεμιάς, που την καθιστούν εξαιρετική στην σταθερότητα για μεγαλύτερες αποστάσεις. Αυτό το SUP είναι κατάλληλο για αρχάριους και μια διαφορετική εμπειρία για προχωρημένους κωπηλάτες.
  • Ελαστικοί ιμάντες φορτίου:  Το Stand Up Paddling είναι ένα ευχάριστο άθλημα που προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε εκπληκτικά τοπία. Προχωρήστε το παρακάτω και φέρτε μαζί σας προμήθειες που μπορείτε να στερεώσετε στο μπροστινό μέρος της σανίδας σας με τους ελαστικούς ιμάντες φορτίου. 
  • Στερέωση καθίσματος καγιάκ:  Το Florid 10.6 SUP είναι εξοπλισμένο με πλευρικούς D-rings για την εγκατάσταση καθίσματος καγιάκ. Όρθιος ή καθισμένος, ο νεαρός αναβάτης μπορεί να τοποθετηθεί άνετα για εξόδους πολλών ωρών. 
  • Το SUP Φουσκωτό GUETIO Florid 10.6 είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ultralight PVC στρατιωτικών προδιαγραφών. Η υψηλής ποιότητας PVC military grade διασφαλίζει ότι η σανίδα δεν θα παραμορφωθεί με την πάροδο του χρόνου και δεν καταστρέφεται εύκολα.
  • Το αποσπώμενο πτερύγιο στο κάτω μέρος  τύπου "slide in" γλιστράει εύκολα μέσα και έξω από την εγκοπή του χωρίς καμία επίδραση στη στιβαρότητα κατά τη διάρκεια της διαδρομή.  Το πτερυγιο της συμβάλλει στην βελτίωση της ταχύτητας και χειρισμού όπως και σταθερότητας.  
  • Το SUP Φουσκωτό GUETIO Florid 10.6 έχει σχεδιαστεί από επαγγελματίες σχεδιαστές υψηλού επιπέδου
  • To πικνό της Dropstitch της σανίδας σας εξασφαλίζει την σταθερότητά και την ακαμψία της σανίδας κατά την κωπηλασία.
Τι είναι η τεχνολογία Drop-Stitch;
Χιλιάδες πολυεστερικά νήματα συνδέουν το επάνω και το κάτω ενισχυμένο στρώμα PVC του SUP. Όταν φουσκώνουν σε υψηλή πίεση (15 psi), σφίγγουν και αυξάνουν την ακαμψία της σανίδας. Εκεί βρίσκεται το μυστικό της τεχνολογίας Drop-Stitch. Το GUETIO δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην πυκνότητα του νήματος που χρησιμοποιείται στις σανίδες του. Με αυτό το νέο πλεονέκτημα Drop-Stitch, οι φουσκωτές σανίδες κουπιών είναι ελαφρύτερες και πιο άκαμπτες. 
  • UV Printing Εκτύπωση σανίδας:  Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της UV εκτύπωσης είναι η ποιότητα των αποτελεσμάτων εκτύπωσης. Η εκτύπωση που γίνεται σε εκτυπωτή UV είναι πολύ καλύτερης ποιότητας, καθώς το μελάνι δεν έχει την ευκαιρία να απορροφηθεί ή να απλωθεί λόγω του γρήγορου χρόνου στεγνώματος. Έτσι, σε σύγκριση με την εκτύπωση με διαλύτη, η εκτύπωση UV έχει αποδειχθεί ότι θριαμβεύει 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΠΑΧΟΣ 15cm
ΜΗΚΟΣ 320cm / 10'6''
ΠΛΑΤΟΣ: 84 cm / 33''
ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ: 155 κιλά
Βάση Στήριξης Κάμερας
 
 
PVC:  ULTRALIGHT MILITARY GRADE HIGH-DENSITY
TECHNOLOGY Drop-Stitch
Εκτύπωση σανίδας:  UV Printing
MIN EXPERIENCE:  Beginner/ Intermediary / Expert
 
 
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Σανίδα SUP GUETIO FLORID 10.6
  • Κουπί Ρυθμιζόμενο Αλουμινίου
  • Σάκος Μεταφοράς
  • Τρόμπα Αέρος Διπλής Ενέργειας
  • Leash 10" - Λουρί Αστραγάλου 10"
  • Αδιάβροχη θήκη κινητού
  • Repair Kit - Σετ επισκευής
GT-FLORID 10.6

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία πλωτού
SUP
Χωρητικότητα πλωτού
1ος Ατόμου
Φουσκωτά-Σταθερού σχήματος
Φουσκωτό
Τύπος Kanoe-Kayak
Touring
Μέγεθος Sup
10'6''

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο