Σανίδα Φουσκωτή SUP Neptune 12’6”  AS-313D
Σανίδα Φουσκωτή SUP Neptune 12’6”  AS-313D
Σανίδα Φουσκωτή SUP Neptune 12’6”  AS-313D
Σανίδα Φουσκωτή SUP Neptune 12’6”  AS-313D
Σανίδα Φουσκωτή SUP Neptune 12’6”  AS-313D

Σανίδα Sup Φουσκωτή Neptune 12'6'' AS 313D Aztron

599,00 €
529,00 € 599,00 €
με ΦΠΑ

Χάρις στις πρωτοποριακές τεχνολογίες Double Champer και Double Layer Laminated Fusion, τα Touring iSUP της Aztron είναι τα πλέον ασφαλή, τα πλέον άκαμπτα και ταυτόχρονα τα ελαφρύτερα στη διεθνή αγορά!

Κωδικός Προϊόντος: 104917

Κωδικός Αναφοράς: 22666

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Sup
Ποσότητα:
payment

Το Neptune είναι το μεγαλύτερο Touring iSUP της Aztron με διαστάσεις 12.6 Χ 32 Χ 6 και μέγιστο βάρος χρήστη 160 κιλά που επιτρέπει να πάρουμε στις βόλτες μας πολύ εξοπλισμό!


Πρόκειται για ένα γρήγορο iSUP με εύκολο γλίστρημα και άψογη κατευθυντικότητα στο νερό. Είναι ιδανικό για χρήστες που θέλουν να καλύψουν με γρήγορο ρυθμό μεγάλες αποστάσεις.

Έχει κορυφαίο υδροδυναμικό σχεδιασμό, ξεκινώντας από το κωνικού σχήματος εμπρόσθιο τμήμα, συνεχίζοντας με ένα κυρίως σώμα αρμονικών γραμμών που σχηματίζουν ένα προοδευτικό rocker profile και καταλήγοντας σε μία μελετημένη τραπεζοειδή ουρά με ανεβασμένο τελείωμα (kick Tail) που επιτρέπει σε αυτό το μεγάλο iSUP να στρέφει αποτελεσματικά, να αντιδρά γρήγορα και να συγχωρεί λάθη!Ο πυρήνας του κατασκευάζεται από πολύ υψηλής πυκνότητας drop stich υλικό ενώ τα ρέλια του είναι ενισχυμένα με πολλαπλές επιστρώσεις ώστε να αντέχουν στον πλάγιο κυματισμό, κάτι το σύνηθες στις Ελληνικές θάλασσες.

Όπως όλα τα Touring iSUP της Aztron, το Neptune έχει προικιστεί με τις καινοτόμες τεχνολογίες Double Champer και Double Layer Fusion (διπλός θάλαμος – διπλή επίστρωση υλικού με Fusion) που αυξάνουν εκθετικά την ακαμψία και την ασφάλεια των iSUP, μειώνοντας ταυτόχρονα το βάρος τους.

Ασφάλεια μεταφοράς αντικειμένων χάρις στο έξυπνο ρυθμιζόμενο σύστημα που διαθέτει, κουβαλήστε το σνακ σας το νερό σας και ότι άλλο χρειάζεστε κατά την διάρκεια τις πλεύσης σας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα iSUP που προσεγγίζει την στιβαρότητα και την ασφάλεια μιας σταθερής σανίδας ενώ είναι ελαφρύτερο από τα υπόλοιπα iSUP κερδίζοντας σε ταχύτητα και ευχρηστία.

Ταυτόχρονα είναι ένα από τα ελάχιστα Touring iSUP που διατηρεί την σταθερότητα και κατευθυντικότητα του ακόμα και σε άστατα νερά.

  • ΜΗΚΟΣ: 381 CM
  • ΠΑΧΟΣ: 15 CM
  • ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ : 1
  • ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ: 120 KG 
  • ΒΑΡΟΣ : 13 KG 
  • ΠΛΑΤΟΣ: 81 CM
  • ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ: 15 PSI
  • ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ: 160 KG 

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται 1 νέο αναβαθμισμένο Fiberglass  κουπί, τρόμπα χειρός διπλής ενέργειας, δέστρα ασφαλείας, πτερύγιο, κιτ επισκευής και τσάντα μεταφοράς.

104917

Χαρακτηριστικά

Μέγιστο βάρος ασκούμενου
160
Κατηγορία πλωτού
SUP
Χωρητικότητα πλωτού
1ος Ατόμου
Φουσκωτά-Σταθερού σχήματος
Φουσκωτό
Μέγεθος Sup
12'6''

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο