ADIDAS Ρόδα κοιλιακών 11404

22,00 €
με ΦΠΑ

(Ab Wheel)

Κωδικός Προϊόντος: 343114040

Κωδικός Αναφοράς: 9346

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

  Η Ρόδα Κοιλιακών της adidas βελτιστοποιεί αυτήν την κίνηση με το να σας τοποθετεί πιο κοντά στο έδαφος. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι μύες που συμμετέχουν στη σταθερότητα και στη δύναμη του σώματος καλούνται να ενεργοποιηθούν.   Adidas Ρόδα κοιλιακών   Η κύλιση θεωρείται από ειδικούς ως μία από τις πιο παραγωγικές και δύσκολες ασκήσεις κοιλιακών..

Η άσκηση αυτή γινόταν αρχικά κυλώντας μία μπάλα γυμναστικής. Η Ρόδα Κοιλιακών της adidas βελτιστοποιεί αυτήν την κίνηση με το να σας τοποθετεί πιο κοντά στο έδαφος. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι μύες που συμμετέχουν στη σταθερότητα και στη δύναμη του σώματος καλούνται να ενεργοποιηθούν..

Την πρώτη φορά εκτελέστε την άσκηση στηριζόμενοι στα γόνατά σας και κρατήστε τη ρόδα κάτω από το σώμα σας. Καθώς θα βελτιώνεστε μπορείτε να σηκώσετε τα γόνατα από το έδαφος και να σπρώξετε τη ρόδα πιο μακριά από το σώμα προς τα εμπρός. Σε αυτό το σημείο  όλο το βάρος του σώματός σας στηρίζεται στους κοιλιακούς σας γεγονός που καθιστά αυτήν την άσκηση έναν από τους πιο στοχευμένους τρόπους εκγύμνασης κοιλιακών.

Το να κάνετε 1000 κοιλιακούς δε θα σας δώσει επίπεδο στομάχι. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να δουλέψετε τους κοιλιακούς σας μύες ως μέρος του κορμού. Οι ασκήσεις κυλίσεων είναι απαιτητικές αλλά πολύ παραγωγικές.

Η ρόδα κοιλιακών adidas είναι κατασκευασμένη για να προσφέρει αποτελέσματα είτε προπονείστε για ΜΜΑ είτε για ομαδικά αθλήματα είτε είναι μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας.   Διάμετρος 18 με δύο μαλακές λαβές Σχεδιασμένη για τη βελτιστοποίηση της κίνησης Ενεργοποιεί τους μύες του κορμού για σταθερότητα και δύναμη  

343114040

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο