Λάστιχο Γυμναστικής Κορδέλα με φυσικό Latex από την Sanctband (88204) Πολύ Σκληρό

6,50 €
4,50 € 6,50 €
με ΦΠΑ

Λάστιχο Κορδέλα (Gymband) σε ατομική συσκευασία 150x15cm από την Sanctband

Κωδικός Προϊόντος: 88204

Κωδικός Αναφοράς: 5088

Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
payment

Τα λάστιχα κορδέλα (Gymbands) της Sanctband  είναι φτιαγμένα από φυσικό latex και είναι ένα αξεσουάρ κατάλληλο για όλους. Από τον πιο αρχάριο μέχρι τον πιο επαγγελματία, μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλά προγράμματα άσκησης. Τα λάστιχα είναι κωδικοποιημένα με χρώμα ανά βαθμό δυσκολίας για τον εύκολο διαχωρισμό.

Τα Sanctband Gymbands είναι ένα τέλειο αξεσουάρ και αναπόσπαστο μέρος της προπόνησης με αντιστάσεις. Η προπόνηση με αντιστάσεις υιοθετείται σε τομείς της φυσιοθεραπείας, αποκατάστασης, αθλητικής προπόνησης, ενδυνάμωσης, Yoga και Pilates.

Η έρευνα και τεχνολογία της Sanctband έχει εστιάσει τόσο στην γραμμικότητα των λάστιχων όσο και στην δημιουργία λάστιχων χαμηλότερης πρωτεΐνης στο φυσικό latex και ανάγκης ύπαρξης πούδρας κάνοντας τα ιδανικά για την επαφή με το δέρμα αποφεύγοντας ερεθισμούς και δυσφορία στο χρήστη. Για τους παραπάνω λόγους τα λάστιχα της Sanctband καθίστανται ιδανικά για αυτούς που έχουν αλλεργία στο φυσικό latex. Τέλος είναι ένα προϊόν φιλικό στο περιβάλλον.

Κανένα κείμενο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πραγματική αίσθηση της ποιότητας της Sanctband. Για αυτό σας ενθαρρύνουμε να αγοράσετε το δικό σας λάστιχο σήμερα, είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε έκπληκτοι από την ποιότητα.

Μπορείτε να τα βρείτε τα Sanctband Resistive Bands σε 6 αντιστάσεις:

Ροδακινί Χρώμα: Πολύ Μαλακό
Πορτοκαλί Χρώμα: Μαλακό
Πράσινο Χρώμα: Μεσαίο
Μπλε Χρώμα: Σκληρό
Μωβ Χρώμα: Πολύ Σκληρό
Γκρι Χρώμα: Πολύ Σκληρό+

Δείτε Video με ασκήσεις με τα Sanctband Resistive Bands πατώντας εδώ

88204

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο