Συσκευή Μασάζ Χειρός SL‑C02‑1 για κυκλοφοριακό Μ-831

39,90 €
με ΦΠΑ
Μασάζ χειρός SL-C02-1

Κωδικός Προϊόντος: 310882241

Κωδικός Αναφοράς: 2488

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Μασάζ χειρός SL‑C02‑1

Το Μασάζ Χειρός της Life Care είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καλά αποτελέσματα για μασάζ σε ολόκληρο το σώμα σας, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα. Αυτό είναι χρήσιμο, ειδικά για εκείνους που υποφέρουν από μυϊκούς πόνους ή πόνο στις αρθρώσεις.

Το μασάζ διπλής κεφαλής προσομοιώνει αποτελεσματικά τις κινήσεις των χεριών των επαγγελματιών μασέρ. Χάρη στις διπλές κεφαλές μασάζ, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το προϊόν για να στοχεύσετε την ίδια μυική ομάδα από διαφορετικές γωνίες.

Τρεις Κεφαλές

Αυτό το μοντέλο παρέχεται με τρία ζεύγη αφαιρούμενων κεφαλών. Κάθε ζευγάρι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί διαφορετικά από τα άλλα, επομένως η χρήση τους θα έχει διαφορετικά οφέλη.

Η αλλαγή των κεφαλών είναι πολύ εύκολη. Οι ημι-σφαιρικές κεφαλές κάνουν ένα γενικό μασάζ στο σώμα, οι κεφαλές με τις πολλές ακίδες προσφέρουν ένα εξαιρετικό χαλαρωτικό μασάζ, και οι κεφαλές με τις τρεις ακίδες θα σας δώσουν ένα βαθύ μασάζ στους ιστούς του δέρματος.

Λαβή και ρύθμιση ταχύτητας

Η ανατομική αντιολισθητική λαβή εγγυάται ότι θα μπορείτε να κρατήσετε τη συσκευή ακόμη και αν έχετε χρησιμοποιήσει χαλαρωτικό έλαιο κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Επίσης, σας παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας του μασάζ. Αυτό θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε την ταχύτητα ώστε να ταιριάζει με τη διάθεση και τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, επιλέξτε πιο αργή ταχύτητα αν έχετε διάθεση για ένα πιο χαλαρό μασάζ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 μασάζ διπλής κεφαλής, 6 εναλλακτικές κεφαλές και 1 εγχειρίδιο χρήσης
Χρησιμοποιείται Στην πλάτη, το λαιμό, το κεφάλι, τα πόδια
Υλικό κατασκευής Υψηλής ποιότητας ABS και καουτσούκ
Ρύθμιση της έντασης Ναι, σε 2 ταχύτητες
Κεφαλές 3 διαφορετικές για περισσότερα αποτελέσματα
Χρώμα Ανοιχτό μπλε/Λευκό
Βάρος προϊόντος 1 κιλό
* Σημείωση: Συνιστάται η πρώτη χρήση να διαρκεί 10-15 λεπτά και ο μέγιστος χρόνος χρήσης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 λεπτά. 
310882241

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο