Προφυλαγμένες και ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές

Το Skalidis-Sport ενδιαφέρεται για την ασφάλεια και κάνει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι η διαδικασία της συναλλαγής είναι ασφαλής και ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες φυλάσσονται με ασφάλεια. Οι online πληρωμές σας πραγματοποιούνται μέσω του PayPal, από τον secure server του ίδιου του PayPal.


Όροι προστασίας δεδομένων

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Skalidis-Sport αποδέχεστε και συναινείτε με τους όρους και τις πρακτικές των Όρων προστασίας δεδομένων. Κάθε προσωπική πληροφορία, παρεχόμενη στο Skalidis-Sport ή συλλεγμένη από το Skalidis-Sport, αξιοποιείται κυρίως από το Skalidis-Sport.


Τί προσωπικές πληροφορίες πελατών συλλέγει το Skalidis-Sport;

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από τους πελάτες μας, μας βοηθάνε να προσωποποιούμε και συνεχώς να βελτιώνουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες ώστε να διαχειριστούμε παραγγελίες, να αποστείλουμε προϊόντα, να διεξάγουμε πληρωμές, να επικοινωνήσουμε με τον πελάτη για τις παραγγελίες, προϊόντα και προσφορές, να ενημερώνουμε τα αρχεία μας και γενικότερα να συντηρούμε τον λογαριασμό σας σε μας.

Οι πληροφορίες των πελατών μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επιχείρισής μας και δεν τις πουλάμε σε τρίτους.


Το Skalidis-Sport δίνει προσωπικές πληροφορίες μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:

- Τρίτες εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες: Χρησιμοποιούμε άλλες εταιρίες ή ιδιώτες που μας παρέχουν υπηρεσίες: παράδοση προϊόντων, διεξαγωγή πληρωμών μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Αυτές έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες, απαραίτητες για τις υπηρεσίες που παρέχουν, αλλά δεν τους επιτρέπεται να τις χρησιμοποιήσουν για άλλο σκοπό. Επιπλέον, υποχρεούνται να συμμορφώνονται στους Όρους προστασίας δεδομένων του Skalidis-Sport.

- Προστασία του Skalidis-Sport και άλλων: Εκδίδουμε προσωπικές πληροφορίες όταν θεωρούμε ότι είναι σύμφωνο με τον νόμο. Όταν είναι σύμφωνο με τους Όρους χρήσης και άλλους όρους μας. Ή όταν απαιτείται για την ασφάλεια, τα δικαιώματα και την ιδιοκτησία του Skalidis-Sport, των πελατών μας ή τρίτων. Συμπεριλαμβάνεται η ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρίες και οργανισμούς για της ασφάλεια της ιστοσελίδας ή περιορισμό τους ρίσκου χρήσης πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Προφανώς δε συμπεριλαμβάνεται η πώληση, ενοικίαση, ή η αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών των πελατών για εμπορικούς σκοπούς, κατά τρόπο που είναι αντίθετος με τις δεσμεύσεις των Όρων προστασίας δεδομένων.

- Με την συγκατάθεσή σας: Εκτός των παραπάνω, πιθανόν να λάβετε ειδοποίηση όταν προσωπικές πληροφορίες σας πρόκειται να αποσταλλούν σε τρίτους, ώστε να αποφασίσετε εάν θέλετε ή όχι να αποσταλλούν.

Όποτε αποστέλλουμε προσωπικές πληροφορίες σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τους παραπάνω λόγους, θα προσπαθούμε να διασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες αυτές θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους Όρους προστασίας δεδομένων.


Πόσο ασφαλείς είναι οι προσωπικές πληροφορίες των πελατών;

- Για λόγους ασφαλείας των online πληρωμών, χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του PayPal και τον secure server του.

- Αποκαλύπτουμε μόνο τα τελευταία πέντε ψηφία των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Φυσικά κατά την διεξαγωγή της παραγγελίας, αποστέλλουμε ολόκληρο τον αριθμό της κάρτας στην εταιρία που διεξάγει τη συναλλαγή.

- Διατηρούμε φυσικά, ηλεκτρονικά μέσα και άλλες διαδικασίες για την διαφύλαξη της ασφάλειας κατά την συλλογή, την αποθήκευση και την αποστολή προσωπικών πληροφοριών. Οι διαδικασίες που τηρούμε, κατά περίπτωση απαιτούν την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας πριν σας αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες.

- Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να προφυλλάσετε το λογαριασμό σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον κωδικό σας και στον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι αποσυνδέεστε από το λογαριασμό σας όποτε χρησιμοποιείτε υπολογιστή κοινής χρήσης και τελειώνετε με τις αγορές σας.


Τί ισχύει με τις συντομεύσεις σε άλλες ιστοσελίδες;

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να έχει συντομεύσεις προς άλλες ιστοσελίδες. Δεν αποστέλλονται προσωπικές πληροφορίες των πελατών σε αυτές τις ιστοσελίδες.


Όροι προστασίας δεδομένων, ειδοποιήσεις και επανεκδόσεις

Εάν επισκέπτεσθε το Skalidis-Sport, η επίσκεψή σας και κάθε ένσταση ως προς την ασφάλεια, υπόκειται στους Όρους προστασίας δεδομένων και στους Όρους χρήσης. Εάν έχετε κάποια ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων στο Skalidis-Sport, παρακαλούμε να μας αποστείλετε με e-mail περιγραφή του προβλήματος και θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το θέμα για εσάς.

Οι πολιτικές μας ενδέχεται να μεταβάλλονται και οι Όροι προστασίας δεδομένων και οι Όροι χρήσης θα αλλάζουν επίσης, γι αυτό θα πρέπει να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας για τυχόν αλλαγές. Εκτός και αν αναφέρεται συγκεκριμένα, οι Όροι προστασίας δεδομένων ισχύουν για όλες τις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς και τον λογαριασμό σας. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας, ωστόσο, και δεν πρόκειται να αλλάξουμε σημαντικά την πολιτική και τις πρακτικές μας ώστε να επηρεάζονται αρνητικά οι πελάτες των οποίων οι πληροφορίες είχαν συλλεχθεί στο παρελθόν, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο