Foot Massage Roller Pro Amila 96817
Foot Massage Roller Pro Amila 96817

Foot Massage Roller Pro Amila 96817

9,90 €
8,90 € 9,90 €
με ΦΠΑ
Το τέλειο Foam Roller για τα πέλματα των ποδιών αλλά και για τα χέρια.

Κωδικός Προϊόντος: 96817

Κωδικός Αναφοράς: 27471

Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Το Foot Massage Roller Pro από την AMILA, είναι το ιδανικό για αξεσουάρ για όλους, καθώς προσφέρει την χαλάρωση που χρειάζεται το σώμα μετά από μια κουραστική μέρα. Κατάλληλο για massage στο πέλμα αλλά και στο αντιβράχιο.

Γιατί να Αγοράσω Foot Massager Roller;

Το Foot Roller είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να ξεκουράσετε τα πέλματα σας και να ανακουφίσετε ή ακόμα και να αποτρέψετε την ένταση και τους πόνους. Στα πέλματα καταλήγουν πάνω από 8000 νευρικές απολήξεις από όλο το σώμα, έτσι τo massage στο πέλμα θα σας προσφέρει την ξεκούραση που χρειάζεστε καθημερινώς. Το μυϊκό τέντωμα που προκύπτει από την κύλιση ενός αντικειμένου, εμπρός-πίσω με το πέλμα, βοηθά στην απαλή διάταση και ενεργοποίηση των μυών. Έτσι κάποια από τα οφέλη της χρήσης Foot Massage Roller είναι

  • Μείωση της έντασης
  • Ανακούφιση από τον πόνο
  • Μείωση του κινδύνου τραυματισμών
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας
  • Μείωση της αρτηριακής πίεσης

Τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Foot Massage Roller επιτραπέζια για να κάνετε massage και στο αντιβράχιο ανακουφίζοντας τα χέρια σας από μια κουραστική μέρα στην δουλειά.

Γιατί να αγοράσω το AMILA Foot Massage Roller Pro;

Το AMILA Foot Massage Roller Pro, έχει σχεδιαστεί με υψηλής ποιότητας υλικά αλλά και ειδικούς τροχούς για να είναι κατάλληλοι σε όλες τις επιφάνειες. Το μεσαίο κομμάτι είναι από EVA ενώ οι τροχοί είναι από είδος λάστιχου. Οι τροχοί είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του συγκεκριμένου προϊόντος καθώς δέχονται μεγάλη πίεση, ενώ πρέπει να προσφέρουν υψηλή πρόσφυση για να μπορεί το Roller, να περιστρέφεται σωστά, εκτελώντας την μάλαξη στο πέλμα.

Υλικό EVA + TPR
Χρώμα Πορτοκαλί
Βάρος (gr) 180
Διάμετρος (cm) 7,5
Μέγεθος (cm) 16
Τραχύτητα Επιφάνειας Μέτρια
Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
96817

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο