Super Offer (Μονόζυγο-Στρώμα Γυμναστικής-Λάστιχο Αντίστασης)
Super Offer (Μονόζυγο-Στρώμα Γυμναστικής-Λάστιχο Αντίστασης)

Super Offer (Μονόζυγο-Στρώμα Γυμναστικής-Λάστιχο Αντίστασης)

52,90 €
34,90 € 52,90 €
με ΦΠΑ

Κωδικός Προϊόντος: offer 001

Κωδικός Αναφοράς: 23353

WHAT:4 Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Η προσφορά περιλμβάνει :

  • Chin Up Gym (με πολλαπλές λαβές), το οποίο παρέχει έναν ανέξοδο τρόπο για να τονώσετε και να χτίσετε το σώμα σας στο σπίτι χωρίς μεγάλο εξοπλισμό ή με βίδες εγκατάστασης. Είναι σχεδιασμένο για να χωράει σε πόρτες από 78 έως 94 εκατοστά πλάτος. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε εύρωστο κούφωμα.   Νέα σχεδίαση με πολλαπλών θέσεων λαβές. Βαριά χαλύβδινη κατασκευή (μέγιστο βάρος χρήστη 135 κιλά). Δέκα χειρολαβές καλυμμένες με επαγγελματικό αφρώδες. Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση. Ταιριάζει σε πόρτες μέχρι 94 εκατοστά (απαιτείται πόρτα με ανθεκτική επένδυση). Απαιτούνται ελάχιστα δευτερόλεπτα για την απομάκρυνση από πόρτα που χρησιμοποιείται.
  • Στρώμα Γυμναστικής, με πυκνή δομή & αντιολισθητική επιφάνεια κατάλληλο για yoga & pilates. Από υψηλής ποιότητας μαλακό και ανθεκτικό υλικό προσφέρει άνετο περιβάλλον για γυμναστική. Ειναι κατάλληλο για γυμναστήρια αλλά και για άσκηση στο σπίτι.Διαστάσεις 173x61cm x 4mm

  • Λάστιχο Ενδυνάμωσης με Λαβές,για προθέρμανση χαλάρωση διατάσεις και ασκήσεις αποκατάστασης. Προσφέρει αντίσταση που σας επιτρέπει να βελτιώσετε την υγεία την φυσική κατάσταση και τα επίπεδα αντοχής και όλα αυτά με ένα λάστιχο γιατί η ποικιλία των ασκήσεων μπορεί να είναι ατελείωτη. Είναι εύκολο στη χρήση και αρκετά μικρό για να το μεταφέρετε στην τσάντα σας.   Ελαστικό σχοινί για ομαλό τέντωμα.
    Αφρώδες χειρολαβές για άνετο κράτημα.Χρώμα:Μαύρο σκληρό.Μέγεθος: 1.25m
offer 001

Χαρακτηριστικά

Τύπος Μονοζύγου
Μονόζυγο Πόρτας/Διαδρόμου

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο