Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel-Nimbus 26 1011B794-001
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel-Nimbus 26 1011B794-001
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel-Nimbus 26 1011B794-001
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel-Nimbus 26 1011B794-001
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel-Nimbus 26 1011B794-001
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel-Nimbus 26 1011B794-001
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel-Nimbus 26 1011B794-001
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel-Nimbus 26 1011B794-001

Ανδρικά Παπούτσια Running Asics Gel-Nimbus 26 1011B794-001

205,00 €
183,90 € 205,00 €
με ΦΠΑ
Άμεσα Διαθέσιμο

Διαθέτουν πλεκτό άνω μέρος που αγκαλιάζει το πέλμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια μοναδική ισορροπία άνεσης, διαπνοής και εφαρμογής. Η τεχνολογία FF BLAST™ PLUS ECO παρέχει αντικραδαμική προστασία με τις λιγότερες...

Κωδικός Προϊόντος: 1011B794-001

Κωδικός Αναφοράς: 29443

Μέγεθος :
  • 44
  • 45
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Το νέο ASICS GEL-NIMBUS 26 προσφέρει εξελιγμένη αντικραδασμική προστασία για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Παρέχει πιο μαλακή προσγείωση του ποδιού σε κάθε σας βήμα ενώ είναι 20 gr πιο ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο της σειράς. Το αραιό πλέγμα ζακάρ στο πάνω μέρος σε συνδυασμό με την πλεκτή γλώσσα, "αγκαλιάζουν" με άνεση το πόδι παρέχοντας έξοχη διαπνοή και πιο απαλή, προστατευτική αίσθηση. Καθώς το πάνω μέρος ακολουθεί με ακρίβεια την κίνηση του ποδιού, υποβοηθά τον ομαλό διασκελισμό, καθιστώντας το Nimbus 25 ιδανικό για προπόνηση πολλών χιλιομέτρων. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά για τη μείωση των αποβλήτων και των εκπομπών αερίου. 

Οι μαλακές ιδιότητες αντικραδασμικής προστασίας του Gel-Nimbus 26 σας βοηθούν να νιώσετε σαν να προσγειώνεστε στα σύννεφα. Ο σχεδιασμός έχει ανανεωθεί για να βοηθήσει στη δημιουργία μιας πιο απαλής και ομαλότερης εμπειρίας τρεξίματος. Ένα μαλακό, πλεκτό πάνω μέρος τυλίγει άνετα το πόδι σας ενώ παρέχει προηγμένο αερισμό. Επιπλέον, η πλεκτή γλώσσα και το κολάρο παρέχουν μια απαλή και υποστηρικτική αίσθηση. Με τη χρήση απορρόφησης κραδασμών FF BLAST PLUS ECO, δημιουργεί μια πιο ελαφριά και απαλή εμπειρία απορρόφησης κραδασμών με μικρότερη επίδραση στο περιβάλλον. Τέλος, το καουτσούκ εξωτερικής σόλας ASICS GRIP βοηθά στη δημιουργία καλύτερης πρόσφυσης, βελτιωμένης απαλότητας και προηγμένης ανθεκτικότητας.

Οι ιδιότητες μαλακής αντικραδασμικής προστασίας του παπουτσιού GEL-NIMBUS™ 26 σας βοηθούν να αισθάνεστε σαν να προσγειώνεστε στα σύννεφα. Αυτός ο σχεδιασμός έχει ανανεωθεί για να βοηθήσει στη δημιουργία μιας πιο άνετης και ομαλής εμπειρίας τρεξίματος.

Ένα μαλακό μηχανικό πλεκτό επάνω μέρος τυλίγει άνετα το πόδι σας, ενώ παρέχει προηγμένο εξαερισμό. Επιπλέον, η πλεκτή γλώσσα και το κολάρο βοηθούν στην παροχή μιας μαλακής και υποστηρικτικής αίσθησης.

Με τη χρήση του αφρού FF BLAST™ PLUS ECO, δημιουργείται μια ελαφρύτερη και πιο μαλακή εμπειρία αντικραδασμικής προστασίας με μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Τέλος, το καουτσούκ της εξωτερικής σόλας ASICSGRIP™ συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερης πρόσφυσης και προηγμένης ανθεκτικότητας.

Το παπούτσι για τρέξιμο GEL-NIMBUS™ 26 έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την πιο άνετη εμπειρία τρεξίματος. Οι μαλακές ιδιότητες αντικραδασμικής προστασίας του παπουτσιού GEL-NIMBUS® 26 σάς βοηθούν να νιώσετε σαν να προσγειώνεστε στα σύννεφα.

Τεχνολογία PureGEL
Βελτιώνει την απαλότητα και την απορρόφηση των κραδασμών για τη μείωση των κραδασμών.

Τεχνολογία FF BLAST™ PLUS ECO
Βοηθά στην παροχή απόλυτης άνεσης.

Μηχανικό πλεκτό άνω μέρος
Αγκαλιάζει το πόδι για πρόσθετη στήριξη και βελτιώνει την αναπνευσιμότητα βοηθώντας να διατηρούνται τα πόδια δροσερά κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Εξασφαλίζει απόλυτη άνεση για ευκολότερο πάτημα και απαράμιλλη εφαρμογή.

Υβριδική εξωτερική σόλα ASICSGRIP
Βοηθά στη δημιουργία καλύτερης πρόσφυσης και προηγμένης ανθεκτικότητας.

Κάλτσα OrthoLite™ X-55
Παρέχει πρόσθετη άνεση και βελτιώνει τη διαχείριση της υγρασίας.

Ανακλαστικές λεπτομέρειες
Βοηθά στη βελτίωση της ορατότητας κατά τη διάρκεια συνθηκών χαμηλού φωτισμού.

Σχεδιασμένο με γνώμονα το περιβάλλον
Τουλάχιστον το 75% του κύριου άνω υλικού του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο με ανακυκλωμένο περιεχόμενο στην προσπάθειά μας να μειώσουμε τα απορριμμάτα και τις εκπομπές άνθρακα. Η εσωτερική σόλα παράγεται με τη διαδικασία βαφής διαλύματος που μειώνει τη χρήση νερού κατά περίπου 33% και τις εκπομπές άνθρακα κατά περίπου 45% σε σύγκριση με τη συμβατική τεχνολογία βαφής.

Επιφάνεια: Δρόμος
Drop φτέρνας: 8 mm
Βάρος: 304 g

Το ASICS GEL-NIMBUS 26 είναι κατάλληλο για δρομείς με ουδέτερο πρηνισμό ή υποπρηνισμό.

Το 1949, ο Kihachiro Onitsuka ίδρυσε την εταιρεία αθλητικής υπόδησης Onitsuka Ltd, σχεδιάζοντας παπούτσια για μπάσκετ, στο σπίτι του στην Ιαπωνία. Μετονόμασε την εταιρεία του ASICS το 1977, από τα αρχικά της διάσημης λατινικής φράσης "Anima Sana In Corpore Sano," που μεταφρασμένη εκφράζει το αρχαιοελληνικό "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Περισσότερα από 30 χρόνια μετά, η φιλοσοφία της ASICS παραμένει στο ίδιο πνεύμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά από αποδοτικά αθλητικά παπούτσια καθώς και τεχνικά ενδύματα/αξεσουάρ, που ως κύριο στόχο θέτουν την αρμονία μεταξύ σώματος και νου.

1011B794-001

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Υποδημάτων
Τρέξιμο-Γυμναστήριο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4550457123716
Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο