Ανδρικά Παπούτσια Running Asics GEL-Kayano 30 1011B548-002
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics GEL-Kayano 30 1011B548-002
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics GEL-Kayano 30 1011B548-002
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics GEL-Kayano 30 1011B548-002
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics GEL-Kayano 30 1011B548-002
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics GEL-Kayano 30 1011B548-002
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics GEL-Kayano 30 1011B548-002
Ανδρικά Παπούτσια Running Asics GEL-Kayano 30 1011B548-002

Ανδρικά Παπούτσια Running Asics GEL-Kayano 30 1011B548-002

205,00 €
183,50 € 205,00 €
με ΦΠΑ
Άμεσα Διαθέσιμο

Ανδρικά αθλητικά παπούτσια Asics GEL-KAYANO® 30

To πλέον διάσημο μοντέλο stability,ιδανική επολογή και γιά περιπτώσεις πρηνισμού,ανανεωμένο σχεδιαστικά και τεχνολογικά,υπόσχεται στήριξη και σταθερότητα σε κάθε σας βήμα.

Κωδικός Προϊόντος: 1011B548-002

Κωδικός Αναφοράς: 29452

Μέγεθος :
  • 45
  • 46
  • 47
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία στα run σου, με τον μαγικό συνδυασμό μέγιστης υποστήριξης και άνεσης, χάρη στα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο ASICS GEL-KAYANO™ 30! Τα running shoes, για άνδρες, διαθέτουν επαναστατικό σύστημα στήριξης 4D GUIDANCE SYSTEM για μοναδική σταθερότητα και αφρό FF BLAST PLUS ECO που απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε βήμα. Το AHARPLUS στην εξωτερική σόλα είναι 3 φορές πιο ανθεκτικό στην τριβή από το τυπικό καουτσούκ και οι ανακλαστικές λεπτομέρειες σε κάνουν να ξεχωρίζεις ακόμα και συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Με τα Gel-Kayano 30 ήρθε η στιγμή να σπάσεις κάθε ρεκόρ και στόχο που έχεις βάλει. Με την τεχνολογία Pure Gel, βελτιώνουν την αντικραδασμική προστασία και απορροφούν τους κραδασμούς σε κάθε σου βήμα. Επίσης, με την τεχνολογία 4D Guidance system σου δίνει έξτρα ισορροπία τις στιγμές που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να τρέχεις.

4D Guidance System

Από αγώνες 5 χιλιομέτρων έως μαραθωνίους, το Gel-Kayano 30 έχει σχεδιαστεί για να παράσχει προηγμένη σταθερότητα και μαλακότερες ιδιότητες αντικραδασμικής προστασίας.

Το νέο 4D GUIDANCE SYSTEM βοηθά στην παροχή προσαρμοστικής σταθερότητας για ένα πιο υποστηρικτικό και ισορροπημένο βήμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης σας.

FF Blast Plus Eco & PureTechology Gel

Η ενδιάμεση σόλα είναι ανανεωμένη με αντικραδασμική προστασία FF BLAST PLUS ECO και αύξηση της διαφοράς ύψους σόλας (stack height) κατά 4 mm. Με περίπου 20% βιολογικό περιεχόμενο, αυτό το υλικό βοηθά στη δημιουργία απαλότητας σε κάθε βήμα.

Το νέο PureTechology GEL είναι στρατηγικά τοποθετημένο κάτω από τη φτέρνα για πιο ομαλό βηματισμό. Είναι 65% πιο απαλό από τη συμβατική ορατή Τεχνολογία GEL, χαρίζοντας σας μία προπόνηση αποστάσεων εκπληκτικά ομαλή.

Λεπτομέρειες:

  • Σχεδιασμένο ελαστικό πλεκτό άνω μέρος: βελτιώνει την αναπνευσιμότητα
  • Εξωτερικό πίσω στήριγμα φτέρνας: βοηθά να διατηρείται το πόδι σταθερό και παρέχει πιο άνετο βηματισμό
  • Χαρακτηριστικό 4D GUIDANCE SYSTEM: βοηθά στη δημιουργία προσαρμοστικής σταθερότητας για πιο ισορροπημένο βηματισμό
  • Τεχνολογία GEL στο πίσω μέρος στο πίσω μέρος
    Βοηθά στην παροχή ελαφριάς απορρόφησης κραδασμών και πιο μαλακών προσγειώσεων
  • Η αντικραδασμική προστασία FF BLAST PLUS ECO είναι κατασκευασμένη με περίπου 20% βιολογικό περιεχόμενο και βοηθά στην παροχή άνεσης
  • Εσωτερική σόλα OrthoLite™ X-55: βελτιώνει την άνεση
  • Αντανακλασικές λεπτομέρειες: σχεδιασμένο για να βοηθά στη βελτίωση της ορατότητας
  • Στήριγμα φτέρνας AHARPLUS: βελτιώνει την ανθεκτικότητα της εξωτερικής σόλας
  • Τουλάχιστον το 75% του κύριου υλικού του άνω μέρους του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά για μείωση των απορριμμάτων και των εκπομπών άνθρακα
  • Η εσωτερική σόλα παράγεται με τη διαδικασία βαφής διαλύματος που μειώνει τη χρήση νερού κατά περίπου 33% και τις εκπομπές άνθρακα κατά περίπου 45% σε σύγκριση με τη συμβατική τεχνολογία βαφής
  • Κατάλληλο για Vegan: Γι' αυτό το προϊόν, δεν εφαρμόζονται υλικά ζωικής προέλευσης στα στάδια σχεδιασμού και επιλογής υλικού, συμπεριλαμβανομένων: των νημάτων, των κόλλων ή άλλων συγκολλητικών ουσιών που εφαρμόζονται στο προϊόν
  • Drop: 10 χιλ.
  • Βάρος: 303 γρ.

Κατασκευαστής

ASICS

Απολαύστε εξαιρετική άνεση και προηγμένη υποστήριξη με το παπούτσι για τρέξιμο GEL-KAYANO 30. 
Το επανασχεδιασμένο άνω πλέγμα μειώνει το βάρος του παπουτσιού και βελτιώνει την στήριξη. Επιπλέον, το TPU βοηθά το πόδι να παραμείνει πιο ασφαλές ενώ προσφέρει πιο άνετη βάδιση. Tο FF BLAST ™ PLUS στη μέση σόλα. Παρέχει μια απαλή και υποστηρικτική αίσθηση σε κάθε βήμα με την τεχνολογία LITETRUSS™. Το νέο σχήμα τεχνολογίας GEL® του εκπαιδευτή προσφέρει ομαλή πρόοδο, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε μια πιο ήπια προσγείωση χωρίς να χάσετε ταχύτητα.

Το βιομηχανικά σχεδιασμένο άνω μέρος από μαλακό mesh, κάνει το παπούτσι πιο άνετο.

Κινείται σε αρμονία με το πόδι, κάνοντας το διασκελισμό πιο ομαλό σε κάθε βήμα.

Η τεχνολογία Rearfoot GEL™ βελτιώνει την απορρόφηση των κραδασμών και προσφέρει πιο μαλακή αίσθηση.

Η τεχνολογία LITETRUSS™ είναι υπεύθυνη για την έσω υποστήριξη και την ακεραιότητα του μέσου ποδιού.

Τεχνολογία FF BLAST+™ για ελαφριά απορρόφηση κραδασμών και επαναφορά με απόκριση, ενώ ο πάτος OrthoLite™ X-55 προσφέρει εξαιρετική άνεση.

Η εξωτερική σόλα από AHARPLUS™ κάνει το παπούτσι πιο ανθεκτικό.

Επιπλέον, οι ανακλαστικές λεπτομέρειες σας κάνουν ορατούς σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Asics Gel-Kayano 29 Ανδρικά Παπούτσια για Τρέξιμο

Το παπούτσι GEL-KAYANO® 30 δημιουργεί μια σταθερή εμπειρία τρεξίματος και μια αίσθηση μεγαλύτερης απόκρισης κάτω από τα πόδια. Η Asics ανανέωσε την ενδιάμεση σόλα με αντικραδασμική προστασία FF BLAST™ PLUS. Αυτό βοηθά να διατηρείται το παπούτσι ελαφρύ, ενώ δημιουργεί μια πιο δυναμική ανάκαμψη σε κάθε βήμα! Ένα χαρακτηριστικό ευστάθειας LITETRUSS™ τοποθετείται στην εσωτερική γωνία της ενδιάμεσης σόλας. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το πόδι σου να μην κυλάει πολύ κατά τη διάρκεια του διασκελισμού σας.

    

Το 1949, ο Kihachiro Onitsuka ίδρυσε την εταιρεία αθλητικής υπόδησης Onitsuka Ltd, σχεδιάζοντας παπούτσια για μπάσκετ, στο σπίτι του στην Ιαπωνία. Μετονόμασε την εταιρεία του ASICS το 1977, από τα αρχικά της διάσημης λατινικής φράσης "Anima Sana In Corpore Sano," που μεταφρασμένη εκφράζει το αρχαιοελληνικό "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Περισσότερα από 30 χρόνια μετά, η φιλοσοφία της ASICS παραμένει στο ίδιο πνεύμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά από αποδοτικά αθλητικά παπούτσια καθώς και τεχνικά ενδύματα/αξεσουάρ, που ως κύριο στόχο θέτουν την αρμονία μεταξύ σώματος και νου.

1011B548-002

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Υποδημάτων
Τρέξιμο-Γυμναστήριο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
4550456642270
Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο