Κατασκευάζεται από διαπνέων τεντωμένο ύφασμα που είναι πολύ ισχυρό και ταυτόχρονα μαλακό για περισσότερη άνεση ενώ η 3D ανατομική προσαρμογή του είναι τέτοια ώστε να αποφεύγονται ανεπιθυμήτα τριψίματα. Περιλαμβάνει ένα δαχτυλίδι viscoelastic σε σχήμα μαξιλαριού (pad)  και πλευρικούς σταθεροποιητές για τη βελτίωση του μεσο-πλάγιου ελέγχου της κίνησης.        Μεγέθη : - Small : περίμετρος 32-36 εκ.  - Medium : περίμετρος 36-41 εκ. (30371) - Large : περίμετρος 41-48 εκ. (30372)                   

Ενδεικτικό κόστος μεταφορικών :€2.00 (+ 2 Ευρώ εάν επιλέξετε Αντικαταβολή)
Ο χρόνος παράδοσης (μετά την αποστολή) είναι συνήθως μία έως έξι εργάσιμες ημέρες.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή δυσπρόσιτων περιοχών, πιθανόν ο χρόνος παράδοσης να είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας, εκτός και αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής.
Επίσης έχετε τη δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (Χίου 1 και Λ. Βουλιαγμένης 187, Δάφνη), αφού επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις με τοπικές ιδιαιτερότητες ενδέχεται τα μεταφορικά να διαφοροποιούνται. Σε κάθε περίπτωση πάντως άν αυτό ισχύει ειμαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή των εμπορευμάτων. Επίσης αν το συνολικό βάρος ξεπερνάει τα 7 κιλά σε ογκομετρικό ή φυσικό βάρος και το ποσό είναι κάτω από 170 Ευρώ δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60 Ευρώ.

ΣχετικάΠροϊόντα