Λάστιχο Αντίστασης Amila Fabric HipBand Heavy 96622
Λάστιχο Αντίστασης Amila Fabric HipBand Heavy 96622
Λάστιχο Αντίστασης Amila Fabric HipBand Heavy 96622
Λάστιχο Αντίστασης Amila Fabric HipBand Heavy 96622

Λάστιχο Αντίστασης Amila Fabric HipBand Heavy 96622

6,40 €
με ΦΠΑ
Κυκλικό λάστιχο ενδυνάμωσης μηρών AMILA Fabric HipBand

Κωδικός Προϊόντος: 96622

Κωδικός Αναφοράς: 26703

Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
payment

Το AMILA Fabric HipBand θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σας στην ενδυνάμωση του κάτω μέρους του σώματος σας. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές αντιστάσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τι είναι το AMILA Fabric HipBand:
To AMILA Fabric HipBand είναι ένα κυκλικό λάστιχο αντίστασης κατασκευασμένο από ελαφρύ ύφασμα το οποίο είναι ιδιαίτερα απαλό και φιλικό προς το δέρμα. Χρησιμοποιείται για ασκήσεις ενδυνάμωσης ποδιών και γλουτών. Τοποθετείται στους αστραγάλους, τα γόνατα ή τους μηρούς, παρέχοντας γραμμική αντίσταση. Στην εσωτερική πλευρά το AMILA Fabric HipBand διαθέτει κυματιστές γραμμές σιλικόνης, οι οποίες σταθεροποιούν το λάστιχο στην θέση του, προσφέροντας υψηλή ποιότητα προπόνησης.

Πλεονεκτήματα του AMILA Fabric HipBand:
Χρησιμοποιώντας ένα AMILA Fabric HipBand θα ενεργοποιήσετε πολύ πιο εύκολα και άμεσα όλους τους γλουτιαίους μυς (μεγάλο, μεσαίο, μικρό) προσφέροντας πιο αποτελεσματική προπόνηση. Η συνεχής ένταση των μυών που δημιουργείται από το τέντωμα και χαλάρωμα του HipBand εκτελώντας όλες τις δυνατές κινήσεις του γοφού (κάμψη, έκταση, απαγωγή, προσαγωγή, εξωτερική/εσωτερική περιστροφή) θα σας βοηθήσει στην γενικότερη απόδοση σας καθώς θα βελτιώσει την δυνατότητα μετάδοσης της δύναμης από το κάτω προς το άνω μέρος του σώματος σας. Ξεκινήστε σήμερα την προπόνηση σας με ένα AMILA Fabric HipBand και δείτε άμεσα τα αποτελέσματα.

Τα λάστιχα αντίστασης AMILA διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός

Υλικό Nylon/Latex
Χρώμα Μπλε
Διαστάσεις (cm) 8x34,3
Είδος Hip Loop Band
Σκληρότητα Σκληρό
Αντίσταση 200% (Kg) 21,8
Πάχος Λάστιχου (mm) 2,2
Χώρα Προέλευσης ΚΙΝΑ
96622

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο