Προστατευτική Μασέλα Μονή LivePro  Μπλε Β 8609BU
Προστατευτική Μασέλα Μονή LivePro  Μπλε Β 8609BU
Προστατευτική Μασέλα Μονή LivePro  Μπλε Β 8609BU

Προστατευτική Μασέλα Μονή LivePro Μπλε Β 8609BU

4,00 €
με ΦΠΑ
Η Προστατευτική Μασέλα LivePro έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε κραδασμούς και να προστατεύει τα δόντια και τα ούλα από τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα. Έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει άνετα στο...

Κωδικός Προϊόντος: 322860922

Κωδικός Αναφοράς: 28664

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Η προστατευτική μασέλα LivePro έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε κραδασμούς και να προστατεύει τα δόντια και τα ούλα από τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα.

Έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει άνετα στο στόμα, ώστε να ταιριάζει με ακρίβεια με τα δόντια και τα ούλα. Κατασκευασμένο από ανθεκτική, μαλακή και εύκαμπτη, μη τοξική σιλικόνη, είναι κατασκευασμένο για να ταιριάζει τέλεια στο στόμα και τα δόντια σας, ενώ παραμένει εύκολο στη χρήση.

Διατίθεται σε Μπλε, Λευκό και Κίτρινο.

Οδηγίες Διαμόρφωσης Μασέλας
1. Βάλτε μια μικρή κατσαρόλα με νερό να βράσει. Έχετε ένα ξεχωριστό δοχείο με κρύο νερό είναι αρκετά βαθύ για να βυθίσετε την προστατευτική μασέλα. 
2. Τοποθετήστε την μασέλα στο νερό για 20-30 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε την προστατευτική μασέλα και βουτήξτε την σε κρύο νερό για 1 δευτερόλεπτο.
3. Αμέσως τοποθετήστε την μασέλα γύρω από τα επάνω δόντια σας. Η προστατευτική μασέλα πρέπει να είναι αρκετά θερμή ώστε να μπορεί εύκολα να φορμαριστεί. Εισάγετε από τον πίσω γομφίο και φέρτε το επάνω στο μπροστινό μέρος.
4. Αμέσως σταθεροποιήστε την προστατευτική μασέλα στο στόμα πιέζοντας τη γλώσσα στο πίσω μέρος των άνω δοντιών και πατήστε την με τους αντίχειρες στα πάνω δόντια.
5. Αφήστε την προστατευτική μασέλα στο στόμα για περίπου 30 δευτερόλεπτα, δαγκώστε την απαλά και πιπιλίστε όλο τον αέρα και το νερό προς τα έξω μέχρι να είναι στεγνή η εφαρμογή γύρω από τα πάνω δόντια.
6. Αφαιρέστε την προστατευτική μασέλα και τοποθετήστε την σε κρύο νερό και αφήστε το υλικό να σκληρύνει.
7. Επαναλάβετε τη διαδικασία, αν δεν έχετε μια σφιχτή τοποθέτηση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υλικό Μη τοξική σιλικόνη
Χρώμα Μπλε
Μέγεθος Ενηλίκων
Διαστάσεις 5.7×4.7×2cm
322860922

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο