Ισοθερμικό Ψυγείο Θερμός Milton Atlantic 7,5 με Βρυσάκι 13068
Ισοθερμικό Ψυγείο Θερμός Milton Atlantic 7,5 με Βρυσάκι 13068

Ισοθερμικό Ψυγείο Θερμός Milton Atlantic 7,5 με Βρυσάκι 13068

12,90 €
με ΦΠΑ
Ισοθερμικό ψυγείο - κανάτα 7,5 λίτρων, με βρυσάκι, κατάλληλη για ζεστά η κρύα ροφήματα

Κωδικός Προϊόντος: 13068

Κωδικός Αναφοράς: 27476

WHAT:5 * Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Το ισοθερμικό ψυγείο κανάτα Atlantic της MILTON, θα σας γλυτώσει από πολλά «πήγαινε έλα» στο ψυγείο για να φέρετε κρύο νερό. Το βρυσάκι που διαθέτει, βοηθάει πολύ την διαδικασία του να βάλετε νερό στο ποτήρι σας. Με την χωρητικότητα 7,5 λίτρων μπορείτε να χρησιμοποίησε ακόμα και για ψυγείο μεταφοράς

Ποιότητα Κατασκευής

Το ψυγείο κανάτα της MILTON είναι κατασκευασμένο από PP, (πολυπροπυλένιο) ένα θερμοπλαστικό πολυμερές, γνωστό για τις αντοχές του στις υψηλές θερμοκρασίες και την σκληρότητα του. Ανάμεσα στα τοιχώματα του διαθέτει ειδική μόνωση από PU (πολυουρεθάνη), ένα υλικό ευρέως γνωστό για τις μονωτικές του ιδιότητες. Με την χρήση πάγου μπορείτε να παγώσετε και να διατηρήσετε τα αναψυκτικά / ποτά σας για πολλές ώρες ενώ με την χρήση. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι BPA Free, Food Grade!

Εύκολο στην Χρήση

Το Atlantic 7,5 διαθέτει βρυσάκι, κάνοντας την διαδικασία πολύ απλή. Φυσικά υπάρχει και το ειδικό στόμιο στην κορυφή με το οποίο μπορείτε να τροφοδοτήσετε το μπουκάλι σας ή το ποτήρι. Διαθέτει χερούλι το οποίο μαζεύεται, για να μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε όπου χρειάζεστε.

Υλικό PP
Χρώμα Μπλε
Είδος Κανάτα
Χωρητικότητα (L) 7,5
Τοιχώματα PU
Χώρα Προέλευσης ΙΝΔΙΑ
> Υγιεινό και άοσμο υλικό
> Για ζεστά και κρύα ροφήματα
13068

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο