Ισοθερμικά Ψυγεία Milton Super Chill ΣΕΤ 8/30/70 Κόκκινο
Ισοθερμικά Ψυγεία Milton Super Chill ΣΕΤ 8/30/70 Κόκκινο

Ισοθερμικά Ψυγεία Milton Super Chill ΣΕΤ 8/30/70 Κόκκινο 13066

149,90 €
148,90 € 149,90 €
με ΦΠΑ

Κωδικός Προϊόντος: 13066

Κωδικός Αναφοράς: 27482

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Το Σετ ισοθερμικών ψυγείων SUPER CHILL, από την MILTON, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη έχετε σε φορητά ψυγεία. Είτε είναι μια απλή μεταφορά φαγητού, φαρμάκων είτε για διοργάνωση πάρτι με τοποθέτηση μπιρών και αναψυκτικών. Το σετ περιλαμβάνει 3 ψυγεία διαφορετικών διαστάσεων.

Ποιότητα Κατασκευής

Τα SUPER CHILL ψυγεία της MILTON είναι κατασκευασμένα από PP, (πολυπροπυλένιο) ένα θερμοπλαστικό πολυμερές, γνωστό για τις αντοχές του στις υψηλές θερμοκρασίες και την σκληρότητα του. Ανάμεσα στα τοιχώματα του διαθέτει ειδική μόνωση από PU (πολυουρεθάνη), ένα υλικό ευρέως γνωστό για τις μονωτικές του ιδιότητες. Έτσι μπορείτε να πάρετε μαζί σας στις διακοπές σας, στην εκδρομή στην θάλασσα, στο βουνό, στην λίμνη στο πάρκο ή οπουδήποτε χρειάζεται να διατηρήσετε την θερμοκρασία σταθερή σε διάφορα προϊόντα. Διοργανώστε μοναδικά πάρτι, έχοντας εύκολη πρόσβαση στα κρύα ποτά στην ταράτσα ή στον κήπο. Με την χρήση πάγου μπορείτε να παγώσετε και να διατηρήσετε τα αναψυκτικά / ποτά σας για πολλές ώρες ενώ με την χρήση παγοκίστης μπορείτε να διατηρήσετε την θερμοκρασία εσωτερικά, προκειμένου να μεταφέρετε ευαίσθητα τρόφιμα όπως γάλα ή κρέας. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι BPA Free, Food Grade!

Πρακτικό ΣΕΤ

Το σετ περιλαμβάνει 3 διαφορετικά ψυγεία για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες έχετε σε φορητά ισοθερμικά ψυγεία. Το 7,4 λίτρων μπορεί να γίνει το καθημερινό σας, ατομικό ψυγείο στο οποίο να μεταφέρετε το γεύμα σας ή κάποια ευαίσθητα φάρμακα κλπ. Το 30 λίτρων ψυγείο, θα γίνει το αγαπημένο σας για την μεταφορά αναψυκτικών/ποτών/γευμάτων στην παραλία, καθώς συνδυάζει την φορητότητα με την χωρητικότητα. Τέλος το 65,5 λίτρων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οικογενειακές εκδρομές και δραστηριότητες, ή ακόμα και με χρήση πάγου να το χρησιμοποιήσετε για τοποθέτηση ποτών για το πάρτι.

Εύκολα στην Χρήση

Εκτός από τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες τα ψυγεία της MILTON, μπορεί να χρησιμεύσουν και ως τραπεζάκι. Ακουμπήστε πάνω το ρόφημα σας, όπως τον καφέ σας ή το ποτό σας. Τα καπάκια των ψυγείων διαθέτουν 2 ή 4 θέσεις (2 τα Super Chill 8 και 30, 4 το Super Chill 70) για ποτήρι ή μπουκάλι. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε που θα ακουμπήσετε το αναψυκτικό σας ενώ σε περίπτωση που κάθεστε σε καρεκλάκι, θα σας δώσουν το κατάλληλο ύψος για να το ακουμπάτε χωρίς να σκύβετε. Διαθέτουν μεγάλο άνοιγμα για να βάζετε εύκολα τα πράγματα μέσα. Το ψυγείο Super Chill 70 διαθέτει βαριάς κατασκευής ρόδες μεταφοράς και χερούλι διπλό για να το τραβάτε εύκολα χωρίς να σκύβετε, και τάπα απορροής για να αδειάζετε το νερό από τα παγάκια διατηρώντας τον πάγο περισσότερο.

Υλικό PP
Χωρητικότητα (L) Σετ
Μόνωση PU
Χώρα Προέλευσης ΙΝΔΙΑ
13066

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο