Ισοθερμικό Ψυγείο MILTON Super Chill 30 Κόκκινο 13062
Ισοθερμικό Ψυγείο MILTON Super Chill 30 Κόκκινο 13062

Ισοθερμικό Ψυγείο Milton Super Chill 30 Κόκκινο 13062

36,90 €
36,30 € 36,90 €
με ΦΠΑ

Κωδικός Προϊόντος: 13062

Κωδικός Αναφοράς: 27487

* Διαθέσιμο * Για Αποστολή ή Παραλαβή 1 έως 3 Εργάσιμες
Ποσότητα:
payment

Το ισοθερμικό ψυγείο SUPER CHILL της MILTON, θα κάνει την εκδρομή στην θάλασσα, στο πάρκο, στο βουνό ακόμα καλύτερη. Απολαύστε κρύα ροφήματα αναψυκτικά όπου και να είστε με την βοήθεια του ισοθερμικού ψυγείου.

Ποιότητα Κατασκευής

Το SUPER CHILL 30 της MILTON είναι κατασκευασμένο από PP, (πολυπροπυλένιο) ένα θερμοπλαστικό πολυμερές, γνωστό για τις αντοχές του στις υψηλές θερμοκρασίες και την σκληρότητα του. Ανάμεσα στα τοιχώματα του διαθέτει ειδική μόνωση από PU (πολυουρεθάνη), ένα υλικό ευρέως γνωστό για τις μονωτικές του ιδιότητες. Έτσι μπορείτε να πάρετε μαζί σας στις διακοπές σας, στην εκδρομή στην θάλασσα, στο βουνό, στην λίμνη στο πάρκο ή οπουδήποτε χρειάζεται να διατηρήσετε την θερμοκρασία σταθερή σε διάφορα προϊόντα. Με την χρήση πάγου μπορείτε να παγώσετε και να διατηρήσετε τα αναψυκτικά / ποτά σας για πολλές ώρες ενώ με την χρήση παγοκίστης μπορείτε να διατηρήσετε την θερμοκρασία εσωτερικά, προκειμένου να μεταφέρετε ευαίσθητα τρόφιμα όπως γάλα ή κρέας. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι BPA Free, Food Grade!

Εύκολο στην Χρήση

Εκτός από τις θερμομονωτικές του ιδιότητες το ψυγείο της MILTON, μπορεί να χρησιμεύσει και ως τραπεζάκι. Ακουμπήστε πάνω το ρόφημα σας, όπως τον καφέ σας ή το ποτό σας. Το καπάκι του ψυγείου διαθέτει 2 θέσεις για ποτήρι ή μπουκάλι. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε που θα ακουμπήσετε το αναψυκτικό σας ενώ σε περίπτωση που κάθεστε σε καρεκλάκι, θα σας δώσει το κατάλληλο ύψος για να το ακουμπάτε χωρίς να σκύβετε. Διαθέτει μεγάλο άνοιγμα για να βάζετε εύκολα τα πράγματα μέσα. Η χειρολαβή είναι πολύ άνετη για να την κρατάτε, ενώ αποτελεί και τον μηχανισμό κλεισίματος.

Υλικό PP
Χωρητικότητα (L) 30
Μόνωση PU
Τάπα Απορροής Οχι
Χώρα Προέλευσης ΙΝΔΙΑ
Βάρος (Kg) 3,17
> Υγιεινό και άοσμο υλικό
> Το κάλυμμα κλειδώνει αυτόματα όταν σηκώνετε το χερούλι
> Βάση για 2 κουτάκια αναψυκτικών στο επάνω μέρος του καλύμματος
13062

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Νέο
Στην Αρχή
Καλάθι
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο